Welke klus moet worden gedaan?
qr code facturen

QR-code voor direct betalen na klus

woensdag 23 november 2022

QR-code voor direct betalen na het uitvoeren van de klus

Vanaf nu laat je klanten direct na de klus betalen. Het werkt simpel: als de klus is afgerond maak je zoals altijd een factuur aan in onze app. Als de factuur is aangemaakt, klik je onderin het scherm op de knop "Betalen via QR-code". De app genereert een QR-code, die de klant kan scannen met zijn telefoon; zo kan de klant direct betalen.

We hebben ook een video gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een QR-code genereert voor de klant. Deze vind je hier.

Let op!

Bovendien is het voor de klant ook een handige en snelle manier om te betalen. Door simpelweg de QR-code te scannen, kan de klant binnen enkele seconden betalen en is de betaling direct voltooid. Dit zorgt voor een positieve klantervaring en kan de kans vergroten dat de klant in de toekomst terugkomt voor meer werk.

Belangrijk is wel dat je als ondernemer erop let dat de betaling via QR-code direct na de klus wordt uitgevoerd. Dit voorkomt dat je onnodig lang op je geld moet wachten en zorgt ervoor dat de klant op tijd betaalt. Als je hier streng op let, kun je er zeker van zijn dat je financiële zaken op orde zijn en dat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het uitvoeren van de klus en het tevreden houden van je klanten.