Zoek hier je klusje
ZZP Vakman Knab

De voordelen van Zoofy voor de ZZP'er

woensdag 19 januari 2022

Dagelijks weten vele klanten voor hun klus via Zoofy de weg naar een goede vakman bij hen in de buurt te vinden. En al meer dan 200.000 tevreden klanten gingen hen voor. Maar hoe zit het met jou als vakman? Vind jij omgekeerd ook net zo makkelijk de weg naar jouw klanten?
Een eenvoudige manier om met potentiële klanten in contact te komen, is om je bij een platform aan te sluiten. Er is een groot aanbod aan platformen waar je uitstaande opdrachten kunt vinden. Om met de klant in contact te mogen komen, betaal je dan een bepaald bedrag. Omdat de prijs voor een opdracht vooraf meestal niet vaststaat, zul je per opdracht vooraf een offerte moeten verstrekken. Jij bepaalt de prijs. De klant is echter als laatste aan zet en je dient je te realiseren dat je niet de enige aanbieder bent. De klant zal de offertes vergelijken en misschien valt de keuze niet op jou.

Bij Zoofy houden we van duidelijkheid

Het kan echter veel eenvoudiger. Wanneer je je bij het platform van Zoofy aanmeldt, kun je direct aan de slag en staat duidelijk vast welke vergoeding je voor de werkzaamheden ontvangt. Geen haken en ogen, geen verplichte abonnementen of leadfees. De verdiensten via Zoofy zijn uitstekend te noemen. Klusjesmannen verdienen gemiddeld € 35 per uur, elektriciens of loodgieters verdienen gemiddeld € 45 per uur en ben je een klustopper? Dan mag je rekenen op inkomsten van gemiddeld € 1.000 per week. Met de Zoofy app heb je dagelijks direct toegang tot honderden klussen. Je hoeft geen ingewikkelde wervingsacties op te zetten of veel geld aan marketing uit te geven. Zoofy werkt voor zowel jou als vakman als voor de klant snel. Verder neemt Zoofy jou rondom jouw klus heel wat werk uit handen. Je hoeft zelf niet actief te werven, geen offertes te maken en je hebt geen omkijken meer naar de facturing. Eenmaal bij Zoofy aangemeld als vakman werkt het zo:

Direct aan de slag

Download de Zoofy app. Daarmee krijg je direct toegang tot alle klussen in jouw werkgebied. Vervolgens kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Je kunt je hele agenda met onze klussen invullen. Werk je liever incidenteel? Ook dat is mogelijk. Jij bepaalt en beheert je eigen agenda en kunt de klus oppakken waar jij tijd voor hebt.

Alle gegevens overzichtelijk in de Zoofy app

Zodra een afspraak is bevestigd, ontvang je hiervan een bevestiging via de app. Alle gegevens die je nodig hebt, vindt je in de app terug. Het enige dat je hoeft te doen, is de geaccepteerde opdracht op de juiste dag en tijd professioneel uit te voeren.

Geen omkijken meer naar de facturatie

Is de klus succesvol afgerond? Met de Zoofy app kun je snel en eenvoudig een factuur aanmaken. Zoofy handelt de hele facturatie af, dus de betaling van de klant wordt door Zoofy geregeld en jij ontvangt van Zoofy de vooraf overeengekomen verdiensten. In het nabellen van klanten bij achterstallige betalingen kan een hoop tijd gaan zitten. Zoofy regelt het voor je. Zo houd je meer tijd voor andere zaken over en hoef je geen aanmaningen te versturen.

Ben je op zoek naar een zakelijke rekening?

Ben je nog op zoek naar een zakelijke rekening? Onze partner Knab heeft de voordeligste rekening voor zzp’ers. Je krijgt daarbij meerdere betaal- en spaarrekeningen, 500 gratis transacties per jaar en je hebt toegang tot handige features zoals Btw Sparen. Een rekening open je eenvoudig in een paar minuten. Geen gedoe met papierwerk, maar snel geregeld via de Knab App. Bovendien ontvangen starters het eerste jaar 50% korting lees meer over Knab Zakelijk.

Overstappen naar Knab

Voordelen voor van Knab

  • Al je bij-en afschrijvingen worden automatisch doorgezet naar je nieuwe rekening
  • Incassanten krijgen een seintje van je nieuwe rekeningnummer
  • Stap nu over en ontvang € 50 op je nieuwe rekening

Dit kan gemakkelijk in drie stappen

  • Stap 1: Overstapservice aanvragen
  • Stap 2: Geef je nieuwe rekeningnummer door
  • Stap 3: Boek je saldo over en zeg op

Meld je nu aan bij Zoofy

Wacht niet langer en meld je nu aan bij het platform van Zoofy, ga direct aan de slag en geniet van alle voordelen.
Om tot ons platform toe te treden hebben we slechts drie vereisten:

  • beschikken over uitstekende klantservice-vaardigheden
  • aantoonbare betaalde werkervaring van de werkzaamheden waarvoor je je aanmeldt
  • ingeschreven zijn bij de KvK én geautoriseerd zijn om in Nederland te mogen werken

Het team van Zoofy heet je van harte welkom!