Ring Video Doorbell installatie

Ring Video Doorbell installatie

Vanaf €75 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 308 Smart Home Installateurs bij jou in de buurt

Altijd in haarscherp beeld zien wie er voor de deur staat en een melding krijgen op je mobiele telefoon. Dat is handig! Het kan met de Ring Pro deurbel. Installeren kan zelf. Een beetje handigheid is wel een vereiste. Geen zin om het zelf te doen. Laat het over aan een van onze smart home installateurs. Deze plaatst de deurbel voor en werkt de kabels netjes voor je weg tijdens de all-in installatie. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Nu regelen

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Smart Home Installateurs die gewerkt hebben aan Ring Video Doorbell installatie

Ring Video Doorbell installatie wordt gemiddeld beoordeeld als 3,7 van 5 sterren met meer dan 3 recensies

Swenny uit Pijnacker
vrijdag 10 mei 2019

Helemaal perfect!

Onze Smart Home Installateurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Ring Video Doorbell Pro installeren

Strak vormgegeven en aanpasbaar bij de stijl van je huis dankzij de verschillende frontjes. De Ring  Doorbell pro zorgt ervoor dat je in scherp beeld ziet wie er voor de deur staat. Wordt er aangebeld dan ontvang je een melding op je mobiele telefoon. 

De Ring Videodeurbel is een van de bekendere slimme deurbellen en sluit je meestal gewoon aan op de plek van de oude deurbel. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een boortje en draden, laat het dan over aan een van onze Smart Home installateurs. 

De vakman zorgt ervoor dat de Ring Video doorbell pro wordt aangesloten en dat de draadjes netjes worden weggewerkt. Alles voor een vooraf duidelijke prijs. 

Als eerste stap zal de monteur de deurbel koppelen aan de Ring app. Download de app op je telefoon en kies voor nieuw apparaat toevoegen. Volg de stappen in de app. De vakman zorgt ervoor dat de juiste Wifi instellingen worden geselecteerd. 

Is dit gebeurd, dan volgt het monteren van de deurbel. De monteur schalt de stroom uit in de stoppenkast. De oude deurbel wordt verwijderd en de installateur zorgt ervoor dat de bestaande draadjes niet in het gat naar beneden vallen. 

Met dank aan de meegeleverde montagebeugel komt de bel netjes op zijn plek te hangen. Daarvoor is het nodig om een gaten te boren met de meegeleverde boor van 2,5 centimeter diep. Door middel van pluggen blijft de beugel strak op zijn plek zitten. 

De monteur haalt de bedrading door de montagebeugel en bevestigt deze aan de Ring Doorbell. Geen zorgen, de vakman weet hoe hij de draden hoort aan te sluiten. 

Alles wordt netjes dichtgemaakt en de Ring bel wordt geplaatst. Nu alleen nog even goed testen of alles werkt en klaar is de installatie.