Ring Video Doorbell installatie

Ring Video Doorbell installatie

Vanaf €75 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 250 Smart Home Installateurs bij jou in de buurt

Altijd in haarscherp beeld zien wie er voor de deur staat en een melding krijgen op je mobiele telefoon. Dat is handig! Het kan met de Ring Pro deurbel. Installeren kan zelf. Een beetje handigheid is wel een vereiste. Geen zin om het zelf te doen. Laat het over aan een van onze smart home installateurs. Deze plaatst de deurbel voor en werkt de kabels netjes voor je weg tijdens de all-in installatie. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Nu regelen
11 recensies

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Ring Video Doorbell Pro installeren

Strak vormgegeven en aanpasbaar bij de stijl van je huis dankzij de verschillende frontjes. De Ring  Doorbell pro zorgt ervoor dat je in scherp beeld ziet wie er voor de deur staat. Wordt er aangebeld dan ontvang je een melding op je mobiele telefoon. 

De Ring Videodeurbel is een van de bekendere slimme deurbellen en sluit je meestal gewoon aan op de plek van de oude deurbel. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een boortje en draden, laat het dan over aan een van onze Smart Home installateurs. 

De vakman zorgt ervoor dat de Ring Video doorbell pro wordt aangesloten en dat de draadjes netjes worden weggewerkt. Alles voor een vooraf duidelijke prijs. 

Als eerste stap zal de monteur de deurbel koppelen aan de Ring app. Download de app op je telefoon en kies voor nieuw apparaat toevoegen. Volg de stappen in de app. De vakman zorgt ervoor dat de juiste Wifi instellingen worden geselecteerd. 

Is dit gebeurd, dan volgt het monteren van de deurbel. De monteur schalt de stroom uit in de stoppenkast. De oude deurbel wordt verwijderd en de installateur zorgt ervoor dat de bestaande draadjes niet in het gat naar beneden vallen. 

Met dank aan de meegeleverde montagebeugel komt de bel netjes op zijn plek te hangen. Daarvoor is het nodig om een gaten te boren met de meegeleverde boor van 2,5 centimeter diep. Door middel van pluggen blijft de beugel strak op zijn plek zitten. 

De monteur haalt de bedrading door de montagebeugel en bevestigt deze aan de Ring Doorbell. Geen zorgen, de vakman weet hoe hij de draden hoort aan te sluiten. 

Alles wordt netjes dichtgemaakt en de Ring bel wordt geplaatst. Nu alleen nog even goed testen of alles werkt en klaar is de installatie. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af