Regel nu jouw glaszetter

Glazenzetter per uur

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1460 glaszetters in jouw regio

Glazenzetter per uur inhuren? Boek eenvoudig een glazenzetter online.

Regel nu jouw glaszetter
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Glazenzetter per uur via Zoofy

Boek eenvoudig een glazenzetter per uur online. Of je nu glaszetter nodig hebt, zoals een gebroken raam, of een eenvoudige glasservice, Zoofy brengt je in slechts vier eenvoudige stappen in contact met de juiste professional bij jou in de buurt. Wat is er makkelijker dan dat?

Functies sectie:

Boek nu een glaszetter

Zoofy is een app die klanten verbindt met lokale glaszetters om hun kapotte ramen te laten repareren. Gebruik onze gebruiksvriendelijke interface om in slechts vier eenvoudige stappen een geschikte professional te boeken en de klus goed te klaren. Naast het repareren heb je ook de mogelijkheid om HR++ glas te zetten of ander type ramen.

Geen offertes nodig

Met Zoofy zijn er geen offertes vooraf of voorrijkosten nodig - we werken alleen met lokale professionals en alles wordt op uw gemak geregeld, want de prijzen zijn op voorhand al bij jou bekend. Boek nu dus direct! Onze glaszetters scoren gemiddeld een 9,2 uit 10. Hierdoor weet je zeker dat de vakman die bij jou langskomt goed resultaat zal verrichten. Scoort een vakman bij ons ondermaats dan wordt diegene van het platform verwijdert. Zo houden wij de kwaliteit van ons platform hoog en de consumenten tevreden. Bekijk onze 1.000+ revies ook op Trustpilot of Google reviews.

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach