12
Reviews
3 years
Zoofy
Heating Technician
Plumber

4.92/5 - 12 reviews

TOP PRO

freddies plumbers

TOP PRO

4.92/5 - 12 reviews

Heating Technician
Plumber
Amsterdam
12 jobs done
3 years at Zoofy as Heating Technician, Plumber

About freddies plumbers plumber

Welkom bij freddies plumbers, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij freddies plumbers zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. freddies plumbers staat voor je kla Show more...

Reviews over freddies plumbers

Helemaal top. Ik heb diverse bedrijven om hulp gevraagd 'm.b.t reparatie van mijn cv. Deze 24/7 service-bedrijven konden allemaal niet helpen of waren niet bereikbaar. Fredrick reageerde snel, hij kwam binnen een paar uur en heeft professioneel de storing verholpen door kapotte onderdelen te vervangen. Een goede vakman met prima, snelle service! Een aanrader!

Fred was binnen drie uur ter plaatse, heeft duidelijk over zijn aankomsttijd gecommuniceerd en had alvast reserveonderdelen meegenomen. Werkte snel en heel netjes, had duidelijk veel ervaring met Remeha CV ketels. De verwarming en het warme water deden het weer in no-time! Fred is een redder in koude dagen, ik raad hem van harte aan!

Zoofy.nl
4.92

12 reviews

Vergelijkbare Heating Technicians in de buurt

"
Book a professional