Zoek hier je klusje

Winactie Zoofy - Win klustegoed t.w.v. €500 !

maandag 24 februari 2020

Wees gerust. Je bent echt niet de enige die een godsgruwelijke hekel heeft aan klussen. Nog irritanter wordt het als je vrienden je vragen om te helpen klussen. En waarom zouden ze je daarmee willen opzadelen? Voortaan regel je elk soort vakman, gemakkelijk en snel via Zoofy. Of je nou een loodgieter, een elektricien, cv monteur, een klusjesman, een timmerman of een schilder om alle kamers in je huis te laten schilderen... Voor elk soort klus hebben we mannetjes bij jou in de buurt die jouw klus snel kunnen fiksen.

Bij Zoofy kun je €500 klustegoed winnen. Wat jij daarvoor moet doen?

 1. Like de Zoofy Instagram pagina.
 2. Like de winactie Instagram post van 24 februari 2020.
 3. Verzin een excuus om eronderuit te komen - iets wat als ware klushater moeiteloos uit jouw vingers zou moeten komen - en plaats deze onder onze Instagram winactie post.

Easy peasy, eitje toch?

Het excuusje waar we het hardst om moeten lachen bij team Zoofy, wint... Let the games begin!

En om je een beetje op weg te helpen ter inspiratie.. De Speld kwam eerder vandaag met de 8 beste excuusjes te gebruiken als iemand je vraagt om zijn huis te helpen schilderen. Kun jij dit overtoppen?

Dit zijn de 8 beste excuusjes om thuis te blijven

 1. ''Ik ben allergisch voor kwasten.''
 2. ''Ik verf eigenlijk alleen met roestbruin. Als je dat goed vindt kom ik graag!''
 3. ''Ik moet even in mijn agenda kijken of ik vandaag nog tijd heb om daar een excuus voor te verzinnen.''
 4. ''De hond heeft mijn verfkleding opgegeten en ik heb een hele rare maat.''
 5. ''De brug stond open, en toen ik daarop stond te wachten bedacht ik me dat ik daar helemaal geen zin in heb. Sorry!''
 6. ''Wat je ook kunt doen is mijn huis kopen, die is al geverfd!''
 7. ''Ik kan geen oppas vinden voor mijn planten.''
 8. ''Leuk! Ik kan mijn eigen graffiti meenemen? Ik heb een nieuwe tag.''

Zoofy

Bij Zoofy zit je voor elke reparatie- en/of onderhoudsklus in, of rondom het huis aan het juiste adres. Zoofy vliegt rond als matchmaker in jouw zoektocht naar de klusser op het witte paard. Vergeet eindeloos rondbellen om te zoeken naar de juiste vakman. Zoofy brengt jou in contact met betrouwbare, vooraf gescreende klussers die bij jou om de hoek wonen. Voor een vooraf bepaald eerlijk tarief, zonder voorrijkosten en inclusief garantie. Of je nou een klusjesman zoekt voor die rommelige zolder of een loodgieter met spoed; met een bestand van meer dan 4.000 vakmannen is er altijd wel een mannetje bij jou in de buurt om snel te helpen. Zoofy. Zo gefikst.

Algemene voorwaarden winactie

 1. Deelname van de actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder.
 2. Dinsdag 3 maart maken we de winnaar bekend gemaakt
 3. De winnaar van de actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden.
 4. Wij zorgen na uitvoering van de klus dat het klustegoed van de factuur wordt afgehaald.
 5. Wanneer je het bedrag niet in één keer opmaakt, kun je je klustegoed meenemen naar een andere klus.
 6. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of andere producten of diensten.