Regel nu jouw behanger

Renovliesbehang aanbrengen

Vanaf €15 per m2 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1079 behangers in jouw regio

Laat je renovliesbehang aanbrengen door een vakman van Zoofy. Hier boek je eenvoudig en zonder gedoe een specialist op het gebied van behangen.

Regel nu jouw behanger
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Renovliesbehang aanbrengen

Boek via Zoofy eenvoudig een behanger voor het aanbrengen van renovliesbehang.

Renovlies voor in elk huis

Zoofy is een Nederlands platform dat gespecialiseerd is de aanbesteding van klussen. Zo ook in de behangcategorie voor het leveren van een behanger bij jou thuis. Wij hebben de beste vakmensen van Nederland met een gemiddelde score van 9,2 en zijn er om jouw huis mooi te maken!

De beste dienstverlening

Wij bieden een breed scala aan diensten, van interieurontwerp tot behangen. Je kunt erop vertrouwen dat de Zoofy-professionals je muren behandelen en ze er perfect uit laten zien! Dus wat je ook voor kleur wil na het behangen van renovlies, dit maakt onze behangers niets uit. Renovlies is heel handig bij nieuwbouwhuizen. Wanneer je muren nog werken kunnen er scheuren ontstaan in het stucwerk. Renovlies zal niet scheuren, hierdoor heb je altijd mooie wanden.

Geen gedoe met offertes

Met Zoofy hoef je je nergens zorgen over te maken - wij regelen alles. Je hoeft alleen maar het klusformulier in te vullen, ons te vertellen wat je nodig heeft en onze professionals zorgen voor de rest. Plaats je klus in slechts 4 stappen. Je weet vooraf de prijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Kun je dit beter aan een vakpersoon over laten?

Het is altijd aan te raden om een vakpersoon in te schakelen als je Renovliesbehang wilt aanbrengen. Een vakpersoon heeft de juiste kennis en ervaring om het behang op de juiste manier aan te brengen, zodat het er mooi uitziet en lang meegaat. Bovendien kunnen ze je helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en het bepalen van de juiste kosten.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af