Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.5/5 sterren gebasseerd op 174 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Amsterdam gezocht (met spoed)?

Je bent net geland op Schiphol, een heerlijke vakantie gehad, komt thuis en merkt dat je kortsluiting gehad hebt. Je bent moe van de reis en wilt eigenlijk gewoon even thuiskomen. Toch moet je een elektricien regelen, maar ja... Waar en hoe vind je een elektricien. Bij zoofy.nl!

Je maakt dan gebruik van de Zoofy spoedservice. Binnen 20 minuten hebben wij een elektricien voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Natuurlijk kun je bij ons ook een afspraak maken. We zijn 24 uur per dag voor je bereikbaar. Ook hiervoor vul je je gegevens in en mag je een vakman uitkiezen die in Amsterdam gevestigd is.

Al onze elektriciens zijn geselecteerde, betrouwbare en vakkundige vakmannen. Binnen een paar uur hebben ze de klus opgelost. De juiste automaten hebben ze bij zich. Verder werken ze ook alles netjes weg. Het voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen!

Op onze site zie je beoordelingen van klanten die de elektriciens in Amsterdam beoordeeld hebben. Ook is er per elektricien een foto zichtbaar, dan weet je wie je straks kan verwachten. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Een offerte nodig? Laat het ons weten en vraag dit vrijblijvend aan.

Geen contant geld in huis? Via de factuur kun je het bedrag met iDeal overmaken. Zelfs hebben sommige vakmannen een pinautomaat mee. Zo kun je het bedrag meteen pinnen.

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw elektricien snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen.