Regel nu jouw zonweringspecialist

Hordeur plaatsen

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2846 zonweringspecialisten in jouw regio

Laat je hordeur plaatsen via Zoofy. Boek direct via Zoofy jouw vakman. Géén gedoe met offertes en géén voorrijkosten.

Regel nu jouw zonweringspecialist
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je hordeuren plaatsen

Jij bent net verhuisd naar een nieuw huis en je wilt graag een hor laten plaatsen. Je weet echter niet waar je moet beginnen. Wil jij een hordeur plaatsen? Via Zoofy boek je eenvoudig een specialist die jouw deuren kan voorzien van een hor. 

Eenvoudig een specialist boeken

Het boeken van een vakman via Zoofy is ook nog eens super eenvoudig. Je hoeft alleen maar de website te bezoeken, de klus in te voeren en je beschikbaarheid op te geven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van een vakman die beschikbaar is op het moment dat jij hem nodig hebt. 

Zo gaat de vakman te werk

Eenmaal aangekomen, zal de vakman eerst met jou bespreken wat je precies wilt en wat de mogelijkheden zijn. Met name in de zomer zijn hordeuren ideaal om te hebben. Zo houd je ongewenste gasten buiten, zoals insecten. Je boekt al een specialist voor €125,- die jouw hordeur voor een vaste prijs installeert (exclusief hordeur). 

De vakman zal vervolgens aan de slag gaan met het plaatsen van de hor en jij kunt rustig verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Zodra de hor is geplaatst, zal de vakman je op de hoogte stellen en zal hij het afval opruimen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een rommelige werkplek. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af