Regel nu jouw verduurzamen woning

Kieren dichten

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4193 woningen verduurzamen in jouw regio

Heb jij last van tochtkieren? Laat deze dan zorgvuldig dichten via Zoofy. Hier boek jij jouw vakman op het door jou gewenste datum en tijdsstip. Je betaalt géén voorrijkosten bij ons.

Regel nu jouw verduurzamen woning
7 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat via Zoofy de kieren dichten

Last van tochtkieren? Laat deze dan dichten. Hier boek jij jouw vakman op het door jou gewenste datum en tijdsstip. Bij Zoofy hebben wij een groot landelijk netwerk van vakmannen, dus ook bij jou in de buurt kunnen wij jou voorzien van een goede vakman. Kieren in de woning zijn een vervelend probleem dat niet alleen invloed heeft op het comfort, maar ook op de energiekosten. Gelukkig is het dichten van kieren een eenvoudige taak die een vakman snel en efficiënt voor u kan uitvoeren. Met Zoofy kunt u eenvoudig en zonder gedoe een betrouwbare vakman boeken.

De voordelen van Zoofy

  • Geen offertes vergelijken: Zoofy biedt duidelijke en overzichtelijke uurtarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent
  • Betrouwbare vakmannen: Zoofy werkt alleen met vakmannen die een goede reputatie hebben. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 uit 10
  • Makkelijk boeken: Via onze website of app kunt u eenvoudig een afspraak maken

Verhoog het comfort van de woning 

Het dichten van kieren is een belangrijke stap om het comfort in uw woning te verhogen en energiekosten te besparen. Een vakman kan de kieren opsporen en dichten met behulp van kit of isolatie. Hierdoor wordt de warmte in de woning beter vastgehouden en worden koude luchtstroom en tocht voorkomen, bekijk hier hoe je tocht kunt bestrijden in dit blog. Met Zoofy hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een betrouwbare vakman. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerd om de kieren in uw woning efficiënt te dichten. Zo kunt u weer genieten van een comfortabele en energiezuinige woning. Boek vandaag nog een afspraak via onze website of app.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach