Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Utrecht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Utrecht

4.5/5 sterren gebasseerd op 6 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Snel een betrouwbare slotenmaker in Utrecht vinden?

Na afloop van een mooie avond ga je terug naar thuis. Het gaat vrijwel altijd goed maar iedereen maakt wel een keer mee dat de thuiskomst niet zo loopt zoals de bedoeling is, en dat opeens je sleutel kwijt of gestolen is. Na thuiskomst is het onmogelijk om aan de goede kant van de voordeur te komen en je hebt jezelf buitengesloten. Je hebt iets of iemand nodig om dit probleem op te lossen maar hoe en waar vind je buiten de normale werktijden een slotenmaker in de buurt Utrecht? Zoek niet verder. Op zo’n moment is het heel fijn als je de spoedservice van Zoofy kan gebruiken.

De groep aangesloten slotenmakers staat dag en nacht klaar om acute situaties met sloten en niet te openen deuren voor je op te lossen. Is je slot kapot, ben je de sleutel verloren of hangt de sleutel binnen aan een haakje en kun je de deur niet open maken? De slotenmakers rekenen geen voorrijkosten, weten wat je met spoed bedoelt en handelen daar ook naar. Ze rekenen mooie tarieven en zonder voorrijkosten zal de nota dan ook verrassend laag uitvallen. Een slotenmaken is snel ter plaatse om met zo min mogelijk schade aan slot te maken of te vernieuwen.

In de beoordelingen en reviews vind je de kwaliteit van de slotenmakers uit Utrecht terug. Zoofy is voor Utrechters, die slotenmakers of andere vaklui nodig hebben, dan ook een naam om te onthouden.

In welke wijken hebben we slotenmakers in Utrecht

Zoofy kan je door heel Utrecht helpen met problemen aan je slot. Zo zitten onze slotenmakers in Lunetten, Kanaleneiland, Oost, Tuinwijk, Vleuten- de Meern, Overvecht en natuurlijk het centrum. Twijfel daarom niet en regel een slotenmaker bij jou uit de buurt.