Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Eindhoven.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Eindhoven

4.7/5 sterren gebasseerd op 39 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Eindhoven gezocht? (met spoed)

Daar sta je dan voor je huis. Ben je aangekomen bij je eigen voordeur blijkt dat je je sleutel ver-loren bent. Een heel vervelende situatie die iedereen al wel eens een keer is overkomen. Of je nu terug komt van familie bezoek in het Noorden van het Land, een avond gestapt hebt of ge-woon terugkomt van je werk, het blijft een heel ongemakkelijke situatie. Het is natuurlijk moge-lijk om het zelf op te lossen door het slot te forceren of een ruitje in te tikken. Natuurlijk niet optimaal, want dit levert weer andere problemen op. Bij Zoofy regel je snel een slotenmaker die dit probleem voor je op kan lossen.

Vroeger was het helemaal niet nodig om je deuren op slot te doen, maar inmiddels zijn er in Nederland nog maar weinig plekken te vinden waar deuren standaard open zijn. Het is een goed idee om, als je je buren kent en ze vertrouwd, bij de buren een eigen sleutel achter te laten. Een andere optie is om een reservesleutel te verstoppen op een plek die jij alleen weet. Dus niet onder de deurmat maar bijvoorbeeld onder de derde stoeptegel links van het tuinter-ras.

Zoofy heeft in iedere stad een groep slotenmakers die vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week klaarstaat om uit te rukken en snel ter plekke te zijn. Het zijn deskundige vakmen-sen die, als het ook maar even te voorkomen is, geen schade maken bij het open maken van de deur. Ze zijn snel ter plaatse, zodat je geen uren staat te wachten voor je eigen huis. Betalen kan heel simpel contant, of via iDeal.

Slotenmakers in Eindhoven

Onze slotenmakers zijn er in Stadsdeel Centrum, Stratum, Oud Stratum, Strijp, Gestel, Tongelre, Kortonjo, Putten, Woensel-Noord, Zuid of één van de andere mooie buurten en wijken in Eindhoven. Ze rekenen geen voorrijkosten, ze snappen wat spoed betekent en ze hanteren een heel aantrekkelijk tarief.