Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers

4.6/5 sterren gebasseerd op 1367 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Hoe kom je aan een betrouwbare slotenmaker?

Misschien wel een bekend probleem. Met haast vertrokken en zo de deur achter je dichtgetrokken. Helaas liggen je sleutels nog binnen. Wat je dan nodig hebt is een slotenmaker. Bij Zoofy vind je er zeker een.

Ontstaan slotenmaker

Toen de steden groter werden, wilden de mensen hun bezit beveiligen. Zo kwam het slot in het leven. Een slotenmaker maakte deze sloten. Een andere naam voor slotenmaker is slotsmid. Tegenwoordig worden sloten in een fabriek gemaakt, waardoor de slotenmaker zijn belangrijkste taak kwijt is.

Opleiding slotsmid

Er is niet echt een opleiding tot slotenmaker. Er zijn wel een aantal opleidingen die raakvlakken hebben met het vak slotenmaker van tegenwoordig. Die opleidingen zijn: detailhandel, metaalbranche, beveiliging en bouw (timmerman).

Wat doet een slotenmaker?

Wat je als slotenmaker vooral moet kunnen is een deur openmaken als de bewoner een sleutel vergeten is. Er zijn ook situaties dat een slotenmaker wordt ingezet om een deur open te maken zonder schade. Dit is bijvoorbeeld bij een uitzetting door een deurwaarder. Een slotenmaker plaatst ook beveiligingstrips, vervangt sloten en is gespecialiseerd in hang -en sluitwerk.

De tarieven voor een slotenmaker

Een zzp-slotenmaker kan 25 euro per uur exclusief btw vragen. Het salaris van een slotenmaker is vergelijkbaar met dat van iemand die in de detailhandel werkt. De meeste slotenmakers hanteren echter vaste prijzen voor het openmaken van een dichtgevallen deur.

Wordt het werk van een slotenmaker vergoed door de verzekering?

Per verzekeraar verschilt het of een slotenmaker wordt vergoed door de verzekering. Als het werk wel vergoed wordt valt het onder de opstal of inboedelverzekering. Als u denkt dat uw sleutels gestolen zijn kan de verzekering als voorwaarde voor een vergoeding vragen om een bewijs van aangifte.

De zoektocht naar een goede slotenmaker

Een goede slotenmaker hanteert niet een te hoog tarief. Vergelijk een aantal slotenmakers met elkaar en vraag naar offertes. Zoofy heeft een netwerk van goede slotenmakers. Bij ons vind je alleen slotenmakers die goede recensies krijgen.

Locatie

In heel Nederland hebben wij van Zoofy slotenmakers zitten. Dit betekent voor jou dat er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt is. De slotenmakers zitten onder andere in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Maastricht en Rotterdam.