Regel nu jouw klushulp

IKEA Pax kast montage voor vaste prijs

Vanaf €139 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 6989 klushulpen in jouw regio

Hulp nodig bij het in elkaar schroeven je Pax of kledingkast? Geen probleem. Boek nu een klushulp bij jou in de buurt. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
13 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.

IKEA Pax kast montage voor vaste prijs

Pax kast monteren

De pax kast van IKEA is een statement kast, die geheel naar eigen smaak en wens kan worden vormgegeven. De pax kast is in het leven geroepen omdat je bij reguliere kasten vaak gedwongen wordt om je kleding op een bepaalde manier te plaatsen. Met een pax kast is dat verleden tijd. Je kunt de pax kast volledig naar eigen wens samenstellen, waarbij de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk wordt ingedeeld. De IKEA pax kast kan zelfs als hoekkast worden gefabriceerd, zodat je ook de ruimte optimaal kunt benutten. Wil jij een kast vol sneakers? Een schoenenrek is bij de IKEA pax kast ook mogelijk. Wie wil zo'n IKEA pax kast nou niet?

Maar ga je zelf zo'n pax in elkaar zetten?

Een IKEA pax kast gekocht? In de winkel leek het nog zo makkelijk, maar thuis bleek al snel dat het in elkaar zetten van de kast toch niet zo gemakkelijk is. De bijgesloten montagehandleiding, of in dit geval de IKEA pax kast handleiding is niet altijd even duidelijk. Zelfs de schuifdeuren van de IKEA pax kast hebben een aparte handleiding. Ook de pax scharnierdeuren monteren kan een flink klusje zijn. Een pax kast in elkaar zetten kan al snel een tijdrovend klusje worden, vooral wanneer er meerdere pax kasten aan elkaar bevestigd moeten worden. Dit is het moment waarop de klushulp om de hoek komt kijken.

pax scharnieren monteren

Wat kost een Pax kast monteren

Bespaar jezelf wat moeite en laat de helpende handjes van onze klushulp zijn werk doen. Met een uurtarief van €39 is de klushulp. Laat je het liever op zaterdag of zondag monteren, dan geldt het weekendtarief en voor de ongeduldigen onder ons kun je zelfs voor dezelfde dag nog een klushulp regelen. Dit is dan wel tegen het spoedtarief van €51 per uur.

Zoofy helpt je bij de bouw van jouw IKEA Pax kast!

Heb je net een nieuwe IKEA Pax kast gekocht maar heb je de tijd, zin of energie niet om die zelf te bouwen? Dan heb je geluk: bij Zoofy helpen we je om een dergelijke klus tot een goed einde te brengen! Als je de inrichting van je woning een niveau hoger wilt nemen, dan is een kast van IKEA zeker en vast een goede zet. Vooral de PAX modellen zijn populair bij wie voldoende opbergruimte wil in de slaapkamer of een ander ruimte: het gaat immers om een erg groot model, dat in de meeste gevallen ook en stijlvol, tijdloos design heeft.

Natuurlijk betekent dat ook dat het opbouwen van zo'n kast heel wat tijd en energie vraagt. Om nog maar van de complexiteit van zo'n meubelstuk te zwijgen! Zoofy maakt die opdracht echter een stuk eenvoudiger, door middel van een gedreven klushulp. Waarom is een klushulp van bij Zoofy nu precies zo de moeite waard, en wat kan je verwachten van de service? Het antwoord op deze vragen vind je in onderstaand overzicht!

De meerwaarde van een Zoofy klushulp

Zoals reeds vermeld is een IKEA PAX kast monteren niet bepaald de meest eenvoudige opdracht. Het gaat om een kast die tot ver boven de 2 meter reikt, en daarbij van heel wat schappen en lades is voorzien. Als je op je eentje zo'n kast wilt bouwen, dan is dat een heuse uitdaging.

Gelukkig is Zoofy er om je te helpen! Een gedreven klushulp maakt het werk een stuk gemakkelijker en aangenamer, waardoor jij je dus geen zorgen meer hoeft te maken over de inrichting van de ruimte. Hieronder de belangrijkste voordelen van een klushulp:

1. Efficiënt en snel je IKEA PAX kast monteren

Eerst en vooral gaan klushulpen van Zoofy erg snel en overzichtelijk te werk. Op basis van de bijgeleverde IKEA PAX kast handleiding bouwen ze je nieuwe kast stap voor stap op, met als resultaat dat je interieur er snel prachtig uitziet. Ook kan je zeker zijn van een klushulp met oog voor detail - want dat is bij de bouw van zo'n grote kast toch wel belangrijk!

2. Lage kosten PAX KAST monteren

Je IKEA PAX kast motneren is dus een hele uitdaging, en misschien ben je daarom geneigd om een beroep te doen op de montageservice van IKEA zelf. Op zich klinkt dat een logische oplossing, maar je betaalt in dat geval wel een stuk meer dan bij Zoofy! Voor 39 euro per uur kan je je IKEA PAX kast perfect in elkaar laten zetten. De klushulp biedt niet alleen gemak, maar is dus ook nog eens voordelig.

3. Flexibele en gemotiveerde werkkrachten

Ten slotte garandeert Zoofy dat je een beroep kunt doen op heel flexibele en erg gemotiveerde klushulpen om de bouw van je PAX kast tot een goed einde te brengen. Of je nu tijdens de week, op vrijdagavond of op zondag je nieuwe kast wilt laten monteren, alles is mogelijk. En die flexibiliteit maakt het inrichten van je woning toch wel een stuk aangenamer!

Er zijn duidelijk heel wat voordelen verbonden aan het laten monteren van je PAX kast door een Zoofy klushulp. Naast een standaard service geniet je echter ook van extra voordelen, en daar kan je in het onderstaande overzicht meer over te weten komen!

Nog méér redenen om je IKEA PAX kast monteren aan Zoofy over te laten!

De service van Zoofy omvat méér dan gewoon het snel en correct laten monteren van een nieuwe IKEA kast. Je geniet ook van enkele interessante voordelen. Hieronder een overzicht:

- Geen voorfietskosten. Als je een meubelstuk door een professionele service laat leveren, dan betaal je in de beste gevallen zogenaamde voorrijkosten. Bij Zoofy is daar echter geen sprake van! Doordat je deze extra kosten PAX kast monteren niet moet betalen, is de uiteindelijke rekening voor je PAX kast motneren meteen een stuk lager!

- Goede verzekeringen. Als je een groot werk laat doen, zoals bijvoorbeeld je IKEA PAX kast motneren, dan wil je natuurlijk ook goed verzekerd zijn. Op die manier loop je haast geen financiële schade op moest er iets misgaan met de constructie of als je kast beschadigd raakt. Bij Zoofy ben je tot wel 2,5 miljoen euro verzekerd, waardoor je IKEA PAX kast monteren toch wel een stuk interessanter wordt!

- Een sterk imago is goud waard. Ook kan je bij Zoofy zeker zijn van een goede naam: reeds 200.000 mensen hebben immers al op de service vertrouwd voor allerhande klussen in en rondom het huis. Onze klashulpen hebben een rating van gemiddeld 9,2, wat toch wel garant staat voor een goede service. En dat maakt de beslissing om ook zélf op Zoofy te vertrouwen natuurlijk een stuk gemakkelijker!

- Geen gedoe met vervelende offertes. Ten slotte werken we bij Zoofy niet met offertes, die vaak meer administratieve last opleveren en onduidelijkheid creëren dan iets anders. Als je de bouw van je nieuwe IKEA PAX kast snel en vlot afgehandeld wilt hebben, dan is Zoofy iets voor jou!

Met andere woorden: als je op zoek bent naar een montageservice die efficiënt te werk gaat, gemotiveerde werkkrachten inzet en daarbij ook nog eens financieel voordeel oplevert, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schakel een Zoofy klushulp en je IKEA PAX kast monteren is een koud kunstje. Ontdek wat we bij Zoofy voor je kunnen doen, en laat je helpen bij de montage van je IKEA PAX kast!

Zoofy kan méér dan je IKEA PAX kast monteren!

Zoofy staat bekend als één van de beste klushulp services van dit moment, maar die kunnen méér doen dan gewoon je IKEA PAX kast monteren. Een IKEA PAX kast handleiding uitdokteren is inderdaad niet zo leuk om zelf te doen, maar wat als je ook andere klusjes in het huis door een ander wilt laten doen, naast je nieuwe IKEA PAX kast monteren?

Zoofy klushulpen kunnen je helpen met een uitgebreide service, en zetten eender welk meubelstuk in je woning in elkaar. Heel wat mensen kiezen voor IKEA, maar hebben zelf de tijd of energie niet om de opbouw ervan op zich te nemen. Zoofy helpt je hierbij, en kan dus ook je IKEA bed in elkaar zetten, een kast Billy monteren of eender welk ander IKEA meubelstuk opbouwen. Op die manier verlies je zelf nauwelijks tijd en energie aan je nieuwe interieur, en dat is natuurlijk maar zo gemakkelijk. Ontdek de vele mogelijkheden bij Zoofy en geniet van onze voordelige, vlotte IKEA montageservice!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach