Blog

bijv. ‘Kraan vervangen’

Blog

Partners

Joehoe, nieuwe partner erbij!

maandag 11 maart 2019

Amsterdam Mama’s begon ooit als een initiatief van 6 moeders die elkaar ontmoetten nadat ze net waren verhuisd vanuit het buitenland naar Amsterdam. Zo probeerden zij elkaar een beetje wegwijs te maken in een land waar ze nog niemand kende. Het zestal startte en Facebook groep en dat mondde weer uit in een community met een eigen website. 

Inmiddels heeft Amsterdam Mama’s een achterban die bestaat uit meer dan 100 nationaliteiten. Meer dan 14-duizend mama’s en papa’s zijn lid van de Facebook group en hun nieuwsbrief wordt wekelijks gelezen door meer dan 5.500 lezers. 

Als expat heb je meestal nog weinig contacten en is het lastig uitzoeken wie je waarvoor het beste kan bellen. Het sluit naadloos aan bij het klusservice doel van Zoofy om je altijd zo snel mogelijk aan een betrouwbare vakman te helpen. 

Wij hebben al een selectie voor je gemaakt en weten precies welke loodgieter, elektricien of klusjesman het best geschikt en beschikbaar is om jou te helpen bij alle klussen in en om het huis.  Speciaal voor de expat community in Nederland hebben we om die reden ook een engelstalige versie van de site gelanceerd. 

Amsterdam Mama's biedt deze service nu ook aan via hun eigen website. 

Oftewel ‘Stop met bellen!’, je vakman bestel je tegenwoordig gewoon online.

Eerder ontwikkelde Zoofy al een soortgelijke klusservice voor verzekeraar Centraal Beheer en online klusforum Klusidee. Meer samenwerkingen zijn in aantocht!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwe partners? Volg de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy.