Promo

Promo - Registreer en maak kans op €1.000

dinsdag 02 februari 2021

Meld je aan bij Zoofy. Pak een klus, voer 'm uit, factureer en maak kans op €1.000.

✅Het klusplatform met echte klussen. ✅Geen gedoe met offertes of concurreren op prijs.

Geen abonnement of leadkosten. Zoofy werkt op basis van no cure no pay.

✅Focus op werk, geen gedoe met offertes
Als vakman wil je gewoon goed werk leveren en geen gedoe met offertes die wel of niet doorgaan of achter je facturen aan hollen, omdat er weer laat of zelfs niet wordt betaald. Zoofy neemt deze zorgen weg.

✅Honderden echte klussen per dag
Bij Zoofy heb je direct toegang tot honderden echte klussen per dag. Zonder leadfees. Uiteraard zijn er wel spelregels en wordt misbruik bestraft.

✅Geen leadfees & geen concurrentie op prijs
Bij Zoofy zijn er geen leadfees en hoef je niet te concurreren op prijs. Dit is tegenstelling tot andere marktplaatsen die puur op leadfees en offertes werken.

Actievoorwaarden
Deelname aan de actie kan tot en met 31 maart. Actie is geldig tot uiterlijk 1 Mei 2021 of zoveel eerder de vereiste omzet van €10.000 is bereikt. Er worden 3 bonussen uitgekeerd. Dat betekent dat 3 deelnemers kans maken op €1.000 bonus (netto). Alle klussen moeten wel door hetzelfde bedrijf worden uitgevoerd. Alle klussen moeten via Zoofy gefactureerd worden met een gemiddelde score van 4.5 uit 5.


Hoe kan ik die bonus winnen?
Klussen via Zoofy is heel eenvoudig. Meld je aan in de app. Pak een klus, voer 'm uit en klik op factuur maken. Alle facturen van nieuwe aangemelde vakmannen in de periode 1 februari tot 1 mei 2021 tellen mee voor de bonus. Alleen nieuwe aanmeldingen in de periode 1 februari tot en met 31 maart mogen deelnemen aan de actie. Het niet volgen of naleven van de actievoorwaarden en voorwaarden van Zoofy resulteert tot uitsluiting.