Regel nu jouw vakman

Pax kast monteren

Vanaf €29 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 166 klushulpen bij jou in de buurt

Hulp nodig bij het in elkaar schroeven je Pax of kledingkast? Geen probleem. Maak direct een afspraak met een klushulp bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
17 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Pax kast in elkaar zetten

Pax kast monteren

De pax kast van IKEA is een statement kast, die geheel naar eigen smaak en wens kan worden vormgegeven. De pax kast is in het leven geroepen omdat je bij reguliere kasten vaak gedwongen wordt om je kleding op een bepaalde manier te plaatsen. Met een pax kast is dat verleden tijd. Je kunt de pax kast volledig naar eigen wens samenstellen, waarbij de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk wordt ingedeeld. De IKEA pax kast kan zelfs als hoekkast worden gefabriceerd, zodat je ook de ruimte optimaal kunt benutten. Wil jij een kast vol sneakers? Een schoenenrek is bij de IKEA pax kast ook mogelijk. Wie wil zo'n IKEA pax kast nou niet?

Maar ga je zelf zo'n pax in elkaar zetten?

Een IKEA pax kast gekocht? In de winkel leek het nog zo makkelijk, maar thuis bleek al snel dat het in elkaar zetten van de kast toch niet zo gemakkelijk is. De bijgesloten montagehandleiding, of in dit geval de IKEA pax kast handleiding is niet altijd even duidelijk. Zelfs de schuifdeuren van de IKEA pax kast hebben een aparte handleiding. Ook de pax scharnierdeuren monteren kan een flink klusje zijn. Een pax kast in elkaar zetten kan al snel een tijdrovend klusje worden, vooral wanneer er meerdere pax kasten aan elkaar bevestigd moeten worden. Dit is het moment waarop de klushulp om de hoek komt kijken.

pax scharnieren monteren

Wat kost een Pax kast monteren

Bespaar jezelf wat moeite en laat de helpende handjes van onze klushulp zijn werk doen. Met een uurtarief van €29 is de klushulp veel goedkoper dan de reguliere IKEA montage service. Zij vragen €49,- euro per uur en daar bovenop nog 20% van de aanschafwaarde van de pax kast. Reken maar uit je winst.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af