Regel nu jouw vakman

IKEA bank in elkaar zetten

Vanaf €29 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 101 klushulpen bij jou in de buurt

Kekke nieuwe bank aangeschaft maar hulp nodig bij het in elkaar zetten? Maak direct een afspraak. Schakel een klushulp in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw vakman
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

IKEA bank in elkaar zetten

Je (IKEA) bank is ongeveer het belangrijkste meubel in je woonkamer. Je brengt er veel tijd op door en als het goed is gaat hij een flink aantal mee zodat jij op je IKEA bank lekker Netflix erop kunt kijken, relaxen, socializen of af en toe in slaap vallen. Daarnaast moet hij ook lekker zitten en bij je woonstijl passen. IKEA biedt een groot assortiment aan scherp geprijsde banken. Maar als je eenmaal zo'n pareltje hebt aangeschaft, moet je die IKEA bank nog in elkaar zetten. Hij staat nu nog, met de grootste zorg ingepakt in het plastic in je woonkamer. Kan je wel wat hulp gebruiken? Daarvoor is de klushulp in het leven geroepen. Onze klushulpen kunnen binnen een mum van tijd jouw IKEA bank in elkaar zetten.

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af