Win een gratis installatie van een nest thermostaat

vrijdag 26 januari 2024

Win de klus Nest Thermostaat installeren t.w.v. maximaal €250

Spin het wiel en maak kans op de gratis klus Nest thermostaat installeren t.w.v. maximaal €250,- (exclusief Nest Thermostaat)

Hoe het werkt

Bij bezoek aan deze pagina kan iedereen 1 keer deelnemen (1 email adres per huishouden) door aan het wiel te draaien. Je ziet direct of je korting hebt gewonnen, niets hebt gewonnen of een van de gelukkig bent die kans maakt op een gratis klus t.w.v. €250.

Voor de gratis klus vind er een loting plaats. Alle kanshebbers worden verzameld binnen de actieperiode en vanuit de ontvangen kanshebbers wordt 1 email adres gekozen als winnaar. Mochten we onverhoopt binnen 10 dagen na trekking geen contact kunnen krijgen met de eerst gekozen winnaar, dan nemen we contact op met een volgende uit de lijst kanshebbers totdat er contact is gelegd met een winnaar.

De klus en fotoshoot
Bij de winnaar van de gratis klus zal een fotoshoot plaatsvinden met een foto van de situatie voor uitvoeren van de klus en een foto van na uitvoeren van de klus. Er zal een artikel worden gemaakt en gedeeld op social, zoofy.nl en in een lokale dagblad. Bij winnen van de gratis klus ga je akkoord met de fotoshoot, het artikel en het delen op social, zoofy.nl en een lokaal dagblad.

Actievoorwaarden:

  • Deze winactie loopt van 1 februari tot 1 maart 2024.
  • De gewonnen klus dient binnen 30 dagen na bekendmaking van de winnaar te worden uitgevoerd.
  • Indien er geen contact wordt verkregen binnen 10 dagen na de bekendmaking van de winnaar, gaat de prijs naar een volgende kanshebber
  • Er wordt één winnaar geselecteerd per actie.
  • De actie omvat het uitvoeren van de klus door een vakman via Zoofy. Het product zelf is niet inbegrepen in deze winactie.