klusservice

De klusservice van Zoofy

maandag 25 januari 2021

Als je je klus dan ook nog op korte termijn gefikst wil hebben, lijkt de zoektocht helemaal onmogelijk. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor! Met de klusservice van Zoofy kun je makkelijk en snel een beschikbare vakman vinden. Dan kun jij je weer bezig houden met leukere dingen.

Hoe werkt Zoofy precies

De Zoofy klusservice is een uitkomst voor zowel klanten als klusjesmannen. De klusservice zorgt ervoor dat jij als consument direct een betrouwbare vakman kunt inhuren. Als vakman zie je eenvoudig als er klussen in de buurt beschikbaar zijn en kun je deze met slechts één druk op de knop accepteren. Hoe dit precies werkt, leggen we je graag uit.

Makkelijk een vakman bestellen

Het maakt niet uit of je een loodgieter, elektricien, schilder of cv monteur nodig hebt, de Zoofy klusservice helpt je de juiste vakman te vinden. Het maakt niet uit waar je woont, want landelijk zijn er meer dan 9.000 vakmensen aangesloten bij de klusservice. Op de website zoek je eenvoudig de klus die je uitgevoerd wil hebben. Vervolgens vul je wat gegevens in en kies je wanneer je de klus wil laten uitvoeren. Deze aanvraag wordt vervolgens gedeeld met beschikbare vakmannen uit de buurt. Alleen de vakman die de klus daadwerkelijk gaat uitvoeren, krijgt jouw persoonlijke gegevens te zien. Zodra een vakman jouw klus accepteert, krijg jij een bevestigingsmail met de gegevens van de afspraak. Hierin vind je ook een tijdvak van twee uur waarin de vakman langs zal komen. Via de klusservice van Zoofy wordt een vakman bestellen net zo eenvoudig als een pizza bestellen.

Heb jij geen klusje wat opgeknapt moet worden, maar zoek je iemand die kan helpen bij de montage van meubels? Ook dan zit je bij Zoofy goed. Krijg jij je nieuwe bed, boekenkast of kledingkast niet in elkaar? Of wil je er liever niet veel tijd insteken? Dan helpt de montageservice van Zoofy je verder. Ook dit werkt heel eenvoudig. Plaats je klus op het klusplatform en voor je het weet kun jij genieten van je nieuwe meubels. Scheelt jou weer een paar uur frustratie en gevloek.

Omdat je bij Zoofy alleen contact legt met plaatselijke vakmannen, betaal je nooit voorrijkosten. Dit is zowel bij de klusservice als bij de montageservice zo. Dat is mooi meegenomen! De vakman kan na het uitvoeren van de klus direct een factuur maken, die jij moet ondertekenen. Vervolgens krijg je een Tikkie of SMS met een betaalverzoek. Zo kun jij veilig en vertrouwd betalen.

Ook handig als vakman

Ook voor vakmannen heeft deze manier van werken veel voordelen. Zodra je als vakman een aanvraag binnenkrijgt, kun je in de speciale Zoofy app direct zien om wat voor klus het gaat en voor wanneer. Het enige wat jij hoeft te doen, is te laten weten of je de klus accepteert of niet. Daarna zie je direct of jij de klus gaat uitvoeren en wanneer. Is de klus afgerond? Dan maak je via de app in enkele seconden een factuur aan. Dat scheelt ook jou veel tijd en gedoe. Twee keer per maand krijg je de bedragen voor de afgeronde klussen uitbetaald.

Zoofy ervaringen en reviews

Als je een vakman inschakelt om een klusje op te knappen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat deze goed is in zijn werk. Ervaringen en reviews van andere klanten kunnen je hier goed bij helpen. Als je zelf op zoek gaat naar een klusjesman, kan dit soms best lastig zijn. Ook hier maakt de klusservice van Zoofy je leven makkelijker. Wij screenen namelijk alle vakmannen die zich bij ons platform aansluiten. Daarnaast krijgt elke klant, nadat de klus is uitgevoerd, een mail met de vraag om de vakman te beoordelen. Zo worden de prestaties van alle klusjesmannen nauwlettend in de gaten gehouden. Komt de score van de professional onder de 3,6 (van de 5), dan wordt de samenwerking direct gestaakt. Zo weet je zeker dat onze vakmannen kwaliteit leveren. Ook zijn er bij Zoofy reviews te lezen over diverse klusjes. Je kunt zelf nooit kiezen welke vakman er bij jou langskomt, maar wij staan in voor de kwaliteit van al onze klusjesmannen. Daar hoef jij je niet druk over te maken.

Mocht er nou tijdens het klussen toch onverhoopt een keer iets misgaan, dan is Zoofy hiervoor verzekerd. Als de vakman zijn werk niet goed heeft uitgevoerd, kun je mogelijk aanspraak maken op de 'komt-goed' garantie. Zo zorgen wij ervoor dat elke klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Zoofy beoordelingen

Leuk dat Zoofy de prestaties van de vakmannen nauwlettend in de gaten houdt, maar hoe zit het met de beoordeling van Zoofy zelf? Gelukkig zijn onze klanten erg te spreken over ons. We krijgen op Google reviews maar liefst een 4,1 (van de 5) op basis van vele honderden reviews. Al meer dan 200.000 mensen zijn naar tevreden geholpen door onze klusservice. Heb jij ook nog een klusje liggen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Maak dan vandaag nog de klus aan bij onze klusservice en voor je het weet is het gefikst. Kun jij weer verder met je leven!