Airco onderhoud

Vanaf €135 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 90 cv monteurs bij jou in de buurt

Goed onderhoud verlengt de levensduur van de airco in huis. Soms moet de koelvloeistof worden bijgevuld en het systeem worden gereinigd. Anders koelt het apparaat niet meer goed. Maak hiervoor een afspraak met een monteur bij jou in de buurt.

Nu regelen
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 99 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Airco onderhoud

Laat je airco minimaal 1x per 2 jaar onderhouden. Dat scheelt veel in verbruik en efficiency. Je verlengt daarnaast de levensduur van je airco aanzienlijk met goed onderhoud. In plaats van een levensduur van 5 tot 10 jaar kan de airco dan makkelijk langer dan 10 jaar meegaan.

Bij airco onderhoud wordt de pomp van je airco gecontroleerd. De vinnen worden gereinigd en evt gesmeerd. Daarnaast wordt vaak je filter vervangen. Eigenlijk zou je dat ieder jaar moeten doen. Gedurende de levensduur van je airco staat het apparaat continue bloot aan vuil, vocht en stof. En dat hoopt zich allemaal in het apparaat op. Condensafvoer kan verstopt raken. En al die facetten zorgen er voor dat je airco steeds minder goed koelt en steeds meer energie verbruikt.

Een onderhoudsbeurt verlengt niet alleen de levensduur maar zorgt er ook voor dat je huis beter gekoeld wordt en dat de airco minder stroom verbruikt. Zo verdien je een groot deel van de onderhoudsprijs alleen al door extra comfort en een lagere energierekening. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af