Zoek hier je klusje
Top vijf loodgieterklussen loodgieter

Top 5 loodgietersklussen

maandag 23 mei 2022

Wij Nederlanders zijn dol op lijstjes. Daar kun je vanaf nu nog een lijstje aan toevoegen, namelijk de top vijf van de meest aangevraagde loodgietersklussen in de eerste helft van 2022 bij Zoofy.

Meest aangevraagde loodgietersklussen

1. De loodgieter per uur

Een van die werkjes die je meestal zelf niet kunt fiksen, zijn de zaken die met water van doen hebben. Dan hebben we het niet alleen over het verhelpen van lekkages, maar ook het aanpassing van het waterleidingen, het aanleggen van riolering of voorbereiden van een wasmachineaansluiting. etcetera. Water is een lastig ding en je zit er natuurlijk niet op te wachten dat na het uitvoeren van de werkzaamheden er toch nog ergens water tevoorschijn komt. Gelukkig zijn bij het Zoofy-platform alleen maar professionals aangesloten waar je volledig op kunt vertrouwen. Het boeken van een loodgieter per uur is via Zoofy uiterst eenvoudig.

2. Het plaatsen van een kraan

Een klus die vaak wordt aangevraagd bij Zoofy, is het plaatsen van een kraan. Dat kan het vervangen van een bestaande kraan zijn of juist het plaatsen van een nieuwe kraan of een Quooker in de keuken.
Het plaatsen van een nieuwe kraan is een secuur werkje. Niet alleen moet de kraan naadloos op het aanrechtblad of de wasbak aansluiten, de koud- en de warmwaterleidingen moeten correct worden gemonteerd. Vaak is het verleggen of nieuw aanleggen van de toevoerleidingen noodzakelijk. Als de loodgieter, die natuurlijk via Zoofy is geboekt, de kraan heeft vervangen, dan functioneert de kraan naar behoren, zit de kraan goed vast en is het leidingwerk netjes weggewerkt.
kraan plaatsen

3. Sanitair plaatsen

Het plaatsen van sanitair zoals een douchebak, een bad of een wastafel met ombouw is de kers op de taart in elke badkamer. Het is ook een uiterst precies werkje. Een verkeerd geplaatste douchebak kan overlopen. Sanitair moet strak tegen de wand, dus zonder teveel tussenruimte, worden geplaatst. Het is niet de bedoeling dat te grote kieren met kit worden verholpen. Dat levert in de toekomst, als de kit minder van kwaliteit wordt, alleen maar problemen en zelfs mogelijk lekkage op. Kortom, laat het plaatsen van je (kostbare en vaak dure) sanitair maar aan de loodgieter (via Zoofy) over.
Je kunt uiteraard wel zelf je oude badkamer slopen en het sanitair verwijderen en afvoeren. Dat levert natuurlijk een kostenbesparing op.
sanitair plaatsen

4. Toiletpot plaatsen

Wil je een extra wc realiseren of een bestaande wc vervangen, bijvoorbeeld door een vrijhangend exemplaar? Misschien ben je net verhuisd en kan die toiletpot van de vorige eigenaar echt niet meer. Niet echt een fijn klusje, een bestaande wc vervangen en er komt toch altijd meer bij kijken dan je denkt. Water afsluiten, de oude wc demonteren, aftekenen, nieuwe gaten boren en tot slot de wc goed vastzetten. De loodgieter draait daar zijn hand niet voor om. Bij een vrijhangend of zwevend exemplaar wordt eerst de inbouwunit geplaatst en de nieuwe wc aan de wand gemonteerd.
toiletpot plaatsen

5. Een verstopping verhelpen

We hebben nogal wat afvoeren in huis die verstopt kunnen raken. Denk aan de afvoer van het toilet, de afvoer van de douche of het bad of de afvoer van de wasbak. Die afvoer kan door allerlei oorzaken verstopt raken. Vervelend, want dan kun je eventjes niet douchen of de wc gebruiken.
Als je het probleem zelf niet eenvoudig of snel kunt oplossen, komt de loodgieter, die je eenvoudig via Zoofy boekt, je uit de brand helpen. Voor je het weet loopt het water weer netjes weg.
Gootsteen ontstoppen

Waarom Zoofy bij loodgietersklussen

Ook voor alle andere loodgietersklussen kun je bij Zoofy terecht. Want een loodgieter bij jou in de buurt boek je snel en eenvoudig via het platform van Zoofy. Geef snel drie momenten door waarop de vakman (of vakvrouw) contact met je kan opnemen. Voor je het weet word je al geholpen en is de klus geklaard. Door een professional, want bij het platform van Zoofy zijn alleen maar goed scorende vakmannen en vakvrouwen aangesloten die een gemiddeld van maar liefst een 9,2 scoren. Daar zijn we bij Zoofy enorm trots op.
We durven wel te stellen dat Zoofy voor bijna iedere klus de juiste vakman of vakvrouw in huis heeft.
Maar liefst 1.000.000 tevreden klanten boekten inmiddels al via Zoofy hun klus. Betrouwbare loodgieter in Amsterdam nodig? Bekijk het op loodgieteramsterdam.bizĀ