Zoek hier je klusje

Google reviews

4.1

Trustpilot reviews

4 Trustpilot zoofy

Werken o.a. samen met

Gamma Bol.com Karwei

Schoorsteenveger nodig?

Is het weer eens tijd om je schoorsteen te laten vegen of heb je twijfels en wil je deze laten inspecteren? Zoek dan niet verder, want de schoorsteenvegers van Zoofy kunnen je meteen helpen! Kies zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan.

Heb je haast en wil je dat je schoorsteen vandaag nog geveegd wordt? Vraag dan met spoed een schoorsteenveger aan via Zoofy.nl en binnen 20 minuten hebben wij er een bij jou in de buurt gevonden. Zo kun je dezelfde dag nog snel geholpen worden en hoef je geen belangrijke afspraken te verzetten.

Onze schoorsteenvegers zijn professioneel en betrouwbaar en laten na de klus alles netjes achter. Je krijgt bij Zoofy zelfs de mogelijkheid om zelf een schoorsteenveger te kiezen die jou mag komen helpen. Zo staat er bij elke schoorsteenveger een foto en zijn uurtarief en kan je ook zijn reviews lezen van voorgaande klussen. Je weet dan precies wie er bij jou voor de deur staat en wat je kan verwachten.

Naast het vegen van je schoorsteen kunnen onze schoorsteenvegers je ook helpen met andere klussen. Zo kunnen zij een schoorsteen voor je voegen of een schoorsteenkap plaatsen. Maar ook een rookkanaal aanleggen, een schoorsteen impregneren, een vogelnest verwijderen en nog meer. Staat je klus er niet tussen? Geen probleem. Je kan ook een schoorsteenveger per uur boeken. Je vult dan bij de omschrijving in wat er precies gedaan moet worden. Daarnaast staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar indien het toch niet helemaal lukt of wanneer je vragen hebt.

Wij rekenen bij Zoofy nooit voorrijkosten. Daarnaast hanteren wij voordelige tarieven waarbij je de garantie hebt dat je klus goed wordt uitgevoerd. Je kan na de klus betalen met iDeal. 

Bekijk meer

Makkelijk boeken, snel opgelost en veilig achteraf betalen!

1. Vind snel je klus

1. Vind snel je klus

Kies een geschikt tijdstip en boek direct een vakman voor een vaste prijs

2. Een vakman accepteert je klus

2. Een vakman accepteert je klus

De vakman in de buurt neemt contact op en komt langs op het gewenste tijdstip

3. Betaal veilig achteraf aan Zoofy

3. Betaal veilig achteraf aan Zoofy

Beoordeel de vakman en betaal achteraf via een QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste schoorsteenveger

5/5 - 1 reviews

Thomas heeft het snel en goed opgelost. Is erg vriendelijk en werkt pro actief.

Honselersdijk
1 klussen uitgevoerd

Ben jij een vakman? Download nu de app en pak klusjes op bij jou in de buurt!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS