Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Huisdecodetails

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.88/5 - 311 reviews

Huisdecodetails
311
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Handyman

's-Hertogenbosch
311 jobs done

About Huisdecodetails plumber

Welkom bij Huisdecodetails, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio 's-Hertogenbosch. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Huisdecodetails zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Huisdecodetails staat voor je kl Show more...

Reviews over Huisdecodetails

alles is naar wens verlopen......klus geklaard

Arian heeft een lek in de afvoer van de wastafel gerepareerd. Dat heeft hij goed gedaan.

Arian heeft ons van goed advies voorzien en de klus goed en nettjes uitgevoerd.

Arian is niet alleen sympathiek maar ook een snelle en deskundige klusser die niet snel tevreden is over zijn werk. Het moet bij hem perfect zijn. Ik ben erg blij dat de klus geklaard is.

Arian is rustige aardige jongen en we waren echt blij dat hij nog kwam op zaterdagmiddag. Wij waren bang dat het de waterleiding was maar dat was gelukkig niet zo. (afvoer) Helaas is het niet helemaal gemaakt dus zijn nu op zoek naar iemand die het helemaal af kan maken.

De klus is af. Alleen is de waterdruk niet helemaal top. Omdat er een knik in de leiding zit. Dat is jammer. Maar de kraan lekt niet meer is ook al heel prettig.

De klus is gedaan. Het gereedschap van de vakman is verouderd waardoor het ontstoppen met de trekveer heel moeizaam ging. Hij moest hem met de hand of met de boormachine door de leiding zien te krijgen dat ging bijna niet. Maar de verstopping is opgelost dus ben ik tevreden met het eind resultaat.

De klus is geklaard en hij was vriendelijk. Heeft netjes gewerkt

De klus is geklaard, wat uiteindelijk een hele klus was. Arian heeft het rustig en beheerst de werkzaamheden uitgevoerd. De complimenten hiervoor.

De klus is geklaard. Hijheeft netje en vakkundig gewerkt. Omdat er ook onderdelen vernieuwd moesten worden bij het vervangen van de oude naar de nieuwe toiletpot, heeft hij 2,5 uur gewerkt waardoor de orijs wel hoger uuitkwam dan wat mijn bedoeling was. Uiteindelijk ben ik wel tevreden.

De klus is netjes geklaard. En Arian was heel aardig en heeft alles goed uitgelegd.

De lekkende leiding is keurig en snel vervangen.

Goed

goed en slagvaardig

Goede service , snelle geregeld , goed gedaan .??

heeft goed advies gegeven en een andere oplossing aangedragen en deels uitgevoerd

Heel netjes de klus geklaard. Een kwartier van te voren gebeld dat hij onderweg was. De ruimte waarin hij gewerkt heeft weer netjes achtergelaten. Als ik een volgende keer weer een vakman nodig heb kies ik weer voor Zoofy

Helaas bleek ‘s avonds al dat het probleem niet is opgelost. De lootgieter heeft wel heel erg zijn best gedaan, daar heeft het dus niet aan gelegen. Maar helaas dus 160 euro betaald en nog steeds problemen. Wat nu ? Ik weet het even niet meer ?

Helemaal goed geworden.

Het was een snelle werker. Heeft het netjes gedaan. Alleen zonder toestemming en laten weten een schoonmaak middel gebruikt en opgemaakt. Voor de rest netjes gewerkt.

het werk voor het eerste deel van de vraag is snel en vakkundig uitgevoerd. advies naar aanleiding van het tweede deel van de vraag was goed. een concrete oplossing is daar nog niet voor

Hij was snel klaar met het plaatsen van de sifon van de wastafel. Hij heeft ook op eigen initiatief een nieuwe sifon meegenomen waardoor de oude vervangen werd. Het is erg fijn dat hij daar aan gedacht heeft. Mijn oude sifon was namelijk erg vies.

hij was zeer behulpzaam en erg snel ter plaatse

Is goed gemaakt..alles werkt weer naar behoren.. was alleen niet zo’n aardige meneer. Maar wel goed werk verricht.

Ja, Resultaat is goed.

klus gedeeltelijk geklaard. onderdeel moest besteld worden. maakt deskundige en vriendelijke indruk. overlegt goed.

Klus geklaard !

Klus is geklaard

Klus is geklaard en tevreden over het eindresultaat. Arian had wel erg veel haast vanwege zijn volle agenda. Het zou fijn zijn als hij voor de klus wat meer tijd kon nemen. Voor hemzelf maar ook voor ons. Het wordt dan niet zo'n haastklus.

prima en correcte afhandeling

Prima. Vriendelijke, kundige man

Snel en netjes gewerkt

Snelle, vriendelijke en goede service

Uitstekende vakman, op een rustige manier de nieuwe kraan gemonteerd.

Vlotte en goede afhandeling van de klus! Enige minpuntje is dat de klus niet tussen 8-10 geklaard was (aankomst om 9:50, klus geklaard rond 10:45).

voldeed zeker aan de wens

Ja, zeer snel en deskundig! Daarnaast gaf hij mij ongevraagd enkele goede adviezen en hielp hij mij ook nog met 2 andere probleempjes. Deze loodgieter is zeker aan te bevelen!

De klus is naar volle tevredenheid geklaard. Prettige en flexibele man in de omgang en een goed vakman. Denkt met de klant mee. Van harte aanbevolen

A very nice and competent specialist.

Aardige gast en snel opgelost!

Aardige man, denkt mee, werkt netjes, resultaat is perfect!

Aardige man, die zeer professioneel te werk gaat. Echt een specialist in het installeren van sanitaire voorzieningen!

Aardige man, neemt de tijd om je te helpen. Werkt door tot het helemaal af is. Gaf nog tips voor verdere afwerking.

Adequaat en snel door vriendelijke vakman.

Alleen maar positief!

alles is heel goed gegaan de afwerking klasse

Alles Nr 1 ?

Alles verholpen. Ariaan is vriendelijk en kundig. Top werk! Zou hem voor een volgende klus ook willen!

Arian belde vrijdag 14 februari op of hij dezelfde dag nog kon komen. Hij heeft de klus snel en vakkundig afgemaakt. Alles keurig opgeruimd. Een heel prettige,vriendelijk loodgieter. Echt een aanwinst voor jullie bedrijf

Arian Firouzbakht was ruimschoots op tijd. Hij heeft de klus snel vakkundig geklaard. Hij was heel behulpzaam en erg vriendelijk

Arian gaf goed aan wat ik kon verwachten, wat wel en niet kon. Hij werkt netjes en goed. Prima!

Arian had het probleem snel en deskundig verholpen. Een vriendelijke vakman!

Arian had het probleem snel verholpen. Ondertussen beantwoordde hij geduldig mijn vragen en gaf hij allerlei handige tips.

Arian heeft de klus snel (en netjes) geklaard. Bij eventuele volgende klussen mag Zoofy ‘m weer aan onze klusvraag koppelen.

Arian heeft de klus uitstekend en zeer snel geklaard! En het bleek een behoorlijke klus te zijn.. Hiernaast gaf hij me (onberekend) heel veel tips om herhaling in de toekomst te voorkomen. Top vakman en ontzettend vriendelijk! Complimenten.

Arian heeft een duoblok vervangen. Wist meteen wat hij moest doen en had ook het juiste materiaal bij zich. Verder heeft hij gelukkig ook reserve-onderdelen meegenomen. Bedankt Arian!

Arian heeft een fantastische klus gedaan. 2 Nieuwe kranen op een zeer goede manier geplaatst, zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden!

Arian heeft fantastisch goed werk geleverd, snel en vakkundig. Voor mijn volgende klus mag hij zeker terugkomen.

Arian heeft heel goed werk geleverd, snel , vriendelijk en kundig, gewoon zoals je hoopt dat alle vakmensen zouden zijn!

Arian heeft heel netjes gewerkt. Heel blij met het resultaat. Ook de afstemming vooraf was goed. We hebben foto's gedeeld ter voorbereiding. Top.

Arian heeft mijn verstopping snel, vakkundig en netjes verholpen. Ik beveel hem aan.

Arian heeft netjes gewerkt, was vriendelijk en heeft ook nog alles droog gemaakt en op zijn plaats gezet. Alleen maar complimenten!!

Arian heeft netjes zijn werk gedaan. Heel vriendelijk en kundig

Arian heeft ons goed geholpen. Vriendelijk en vakkundig. Hij belt ook van te voren op hoe laat hij er ongeveer is en om te kijken wat het probleem precies is. Wij zijn zeer tevreden. Ineke

Arian heeft ons keurig geholpen, nam alle tijd, is kundig en vriendelijk

Arian heeft ons voortreffelijk geholpen. Zeer correct telefonisch overleg vooraf, bij aankomst uiterst vriendelijk en duidelijk over wat te doen. Kende onze kraan en had het juiste gereedschap. Werkte precies en netjes, controleerde het resultaat. Afhandeling uitstekend. Kortom een bijzonder aangename vakman. Zeer aan te bevelen.

Arian heeft vooraf gebeld over wat er nodig was en wie waarvoor zorgt. Keurig op tijd, hele nette bekwame jongen. Heeft de klus naar volle tevredenheid gedaan. Kan iedereen hem aanbevelen.

Arian is echt een topper. Super vriendelijk. Legt alles netjes uit. Heeft ons ontzettend geholpen met het vinden van de juiste onderdelen. Omdat we een feestje hadden en ons toilet dringend nodig hadden, heeft hij langer doorgewerkt om het af te maken! Super, heel tevreden

Arian is een erg vriendelijke man die zijn werk netjes en zorgvuldig heeft afgerond. Mijn keukenkraan doet het weer!

Arian is een keurige en professionele monteur. Uiterst vriendelijk en levert goed werk!

Arian is een vakman en erg vriendelijk. Hij heeft naar alle tevredenheid een nieuwe kokend water kraan geplaatst.

Arian is een vakman. Werkt hard, geeft eerlijk advies en staat open voor input. Wij zouden Arian zeker weer inhuren bij een volgende klus!

Arian is een vriendelijke man die de kraan en boiler keurig heeft geplaatst. We hebben duidelijke uitleg gehad over de werking van de kraan. Top gewerkt!

Arian is een vrolijke zeer vakkundige vakman !

Arian is een zeer vriendelijke man die snel en grondig het probleem heeft opgelost.

Arian is fijne en nette vakman. Communicatie vantevoren was heel duidelijk en de klus zelf is heel netjes en professioneel gedaan!

Arian is kundig en behulpzaam, denkt goed mee voor de juiste oplossing!

Arian is super aardig, laat zien wat er aan de hand is, en werkt snel. Gewoon top!

Arian kwam dezelfde dag nog de vaatwasser installeren. Ook al was de keuken niet goed afgesteld heeft hij alsnog de omliggende kastjes hersteld om te zorgen het front goed zou passen. Wij zijn heel tevreden.

Arian kwam snel langs voor een spoedklus en heeft ons binnen een uur heel goed met onze lekkage geholpen!

Arian reageerde heel snel, super, als je op zaterdagmiddag zonder water zit. Hij heeft de klus goed geklaard. Het contact was heel prettig en de klus is professioneel uitgevoerd

Arian verstaat zijn vak Hij is zeer vakkundig en snel in zijn werk Heel vriendelijke man.

Arian vond onmiddellijk de oorzaak van het probleem waardoor geen onnodig breekwerk nodig was (waar ik al vanuit ging). Hij heeft vooraf duidelijk gecommuniceerd over de afspraak. Top dus.

Arian was correct, vriendelijk, kundig, niets dan lof! Hij heeft de reparatie naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Arian was deskundig, gedreven en prettig in de omgang. Top!!

Arian was professioneel, duidelijk en deed zijn werk goed!

Arian was toevallig in de buurt en was binnen een half uur bij ons. Heel aardige man en hij heeft het probleem (lekkende kraan) zeer snel en prima opgelost. Kortom : goede kwaliteit en service - zeer klantgericht. Een aanrader !

Arian weet van aanpakken en komt met oplossingen voor problemen. Hij heeft goed meedacht met de situatie en het opgelost, is ook snelle werker.

Arian werkt netjes, goed en snel. Binnen een kwartier had hij drie problemen opgelost.

Arian werkt zeer netjes en heeft onze nieuwe opzetregendouche zeer bekwaam geïnstalleerd

Arian, is vandaag bij ons bezig geweest met het aansluiten van de Quooker. Dit heeft hij zeer netjes en vakkundig gedaan. Voor de volgende klus zullen wij zeker weer contact met hem opnemen.

Aryan belde vooraf om de klus door te spreken en kon nog op dezelfde dag komen om de klus te klaren. Hij kwam op tijd, en had de klus zeer snel geklaard. Nette vriendelijke vakman. ik ben zeer tevreden.

Betrouwbaar en snel

Binnen een kwartier was ik een lekkende kraan armer, vriendelijk en goede service.

De 3 lekkages zijn goed gefixed. Zeer professioneel zijn werk gedaan.

De afspraak stond aanvankelijk voor morgen eind van de ochtend gepland. Hij belde op dat het morgen later zou worden. Omdat ik 's middags een afspraak had staan, kwam hij vandaag mijn keukenkraan demonteren en een nieuwe plaatsen. Hij heeft de kraan snel geplaatst. Hij is een vriendelijke deskundige jongeman. Hij belt van te voren dat hij onderweg is. Ik raad hem zeker aan

De keukenkraan is netjes en zeer snel geplaatst. Alles netjes achtergelaten ik ben zeer tevreden.

De klus is boven verwachting snel en doortastend geklaard. Arian had vooraf telefonisch contact en daardoor de juiste materiaal meegenomen. Vijf uit Vijf !!!!!!!

DE klus is geklaard en ik ben zeer tevreden .(5) Prima correct persoon die zich aan de afspraken houdt en goed werk verricht . Vr groet .

De klus is geklaard naar volle tevredenheid. Een echte vakman met kennis van zaken. Zijn adviezen en de uitvoering daarvan getuigen van uitstekende vakkennis. Zijn inzet is zeer aan te bevelen.

De klus is geklaard, ben zeer tevreden over Arian. Werkt snel en is vakbekwaam, mijn complimenten. Ik zal Zoofy en Arian aanbevelen als iemand een loodgieter nodig heeft.

De klus is geklaard, contact met hem was goed, niets op aan te merken. Daar hebben we geen spijt van.

De klus is geklaard, vriendelijke en vakkundige man.

De klus is geklaard, was achteraf een kleinigheidje maar door zijn ervaring snel gevonden en hersteld, tevens paar ringen vervangen met nieuwe ringen.

De klus is geklaard. Alles is goed gegaan.

De klus is geklaard. Opm over het resultaat, de schroefdraad aan de koppeling is gedeeltelijk zichtbaar. Dat is jammer. Arian is een goede vakman en zeer voorkomend.

De klus is heel goed en snel geklaard. Hij vroeg of hij 29 augustus langs mocht komen. Hij heeft zijn werk ruim binnen een uur gedaan. Ik ben heel tevreden over hem.

De klus is nog niet klaar maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit tot in perfectie wordt afgehandeld! Het contact was super fijn en hij reageerde al heel snel op mijn vragen via app. Zeker een aanrader!

De klus is op zeer kundige wijze uitgevoerd. Erg tevreden met het resultaat.

De klus is prima geklaard! Arian was op tijd, na een afgesproken aankondiging 30 minuten vooraf. Hij heeft vlot gewerkt en was prettig in de omgang. Hij had zelfs alle benodigde vervangende materialen meegebracht. Een prima ervaring!

De klus is prima geklaard. Ik begrijp niet dat er 2 man voor nodig waren, waardoor 2 uur moest worden verrekend.

De klus is uitstekend geklaard en ik ben erg tevreden.

De klus was in de kortste keren geklaard. Het ziet er prima uit.

De klus was in een 15 minuten geklaard, na volle tevredenheid.Zal zeker een aanbeveling doen voor ARIAN. Nieuwe kraan geplaatst alle koppelingen waterdicht gemaakt en de kraan is getest (geen lek). Nu lekker de vaatwasser gaan gebruiken. Arian , nogmaals bedankt voor de snelle service en vakkundigheid. Volgende klus voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Johan Aarts

De klus was snel en goed geklaard, waarbij wij een goede uitleg kregen wat er was gedaan. De loodgieter kwam hierbij heel vriendelijk en professioneel over. Kortom vijf sterren!

Deze klus was een correctie op een vorige, waarbij een van de 2 geplaatste kranen defect was. De loodgieter ging met mee naar Hornbach om de kraan te ruilen. Omdat de betreffende kraan was uitverkocht kocht ik twee nieuwe, deze had hij wederom keurig en snel op z'n plek gemonteerd. Alle sterren verdiend.

Deze vakman was flexibel creatief geduldig en zeer informatief.en competent.een uitzondering.en niet blase!

Douchekraan vakkundig geïnstalleerd, erg vriendelijke en goede loodgieter.

Een heel vriendelijke, bekwame en klantgerichte loodgieter.

Een hele kundige man.

Een super loodgieter! Binnen 45 min was hij er, alles keurig netjes gemaakt en opgeruimd. Wij waren zeer tevreden, nette aardige man! Echt een aanrader deze loodgieter

Een zeer vriendelijke en behulpzame vakman. De oude lekkende kraan is vervangen door een nieuwe kraan. Dit is erg netjes gedaan, wij zijn super tevreden over Arian!

Efficiënt en snel gefixt

Eindelijk na lange tijd weer eens onder een normale sproeikop douchen. Arian had het snel gefikst en was heel aardig en vriendelijk.

English speaking and professional. Especially appreciated the way he informed me by phone about the possible difficulties. Also, the final cost was pretty reasonable given the amount of effort he put into it.

Erg blij dat mijn kraan gemaakt is. Arian Firouzbakht is een vakman, hij mag zeker terug komen, wanneer ik opnieuw een loodgieter nodig heb. Dank je wel!

Fantastisch! Goede meneer en samen naar de winkel geweest. Beetje duur wel, dat moet echt veranderd worden.

Flexibel ingesteld, snel de klus geklaard en goed advies gegeven!

Gaf goed advies, en heeft goed werk geleverd. Probleem opgelost en nog adviezen erbij gekregen, om problemen in de toekomst te voorkomen

Geweldig, geholpen. Een top vakman.

Goed advies en prima persoon. Vriendelijk, kwalitatief, secuur.

Goed en duidelijk in contact werkt netjes en zorgvuldig. We zien hem graag terug voor de volgende klus

Goed en snel afgehandeld, duidelijke communicatie.

Goed en snel geholpen door Arian!

Goed werk geleverd, sneller en eerder dan verwacht, duidelijke uitleg, nette jongen

Goed werk geleverd, vriendelijk, mooi op tijd. 30 min vooraf gebeld.

Goed werk verricht

Goede communicatie en duidelijke afspraken. Het werk is nog niet af maar dat is niet aan Arian te wijten. Vriendelijk en behulpvaardig.

Goede communicatie, netjes op tijd, klus geklaard ( was best een lastige klus) top kerel!!

Goede communicatie, professioneel en snel! Een aanrader dus

Goede en aardige vakman die een lastige klus goed wist af te ronden. Ik heb nu weer verwarming in m'n badkamer. Super bedankt, Arian!

Goede monteur. Goed advies en de klus geklaard!!

Goeie afspraak gemaakt. Fijn op tijd en keurig werk geleverd. Goed dus! Aanrader.

Had keurig de juiste kraan bij waar hij een foto van vroeg. Goede voorbereiding dus. Snel, netjes en goed advies

Hartstikke bedankt Arian, top geholpen en wat mij betreft kun je altijd terugkomen als er weer wat sanitaire werkzaamheden zijn.

He was on time, really nice and professional, fixed our toilet very quickly and explained us what did he do. I can recommend him without reservation!

Heel aardig en professioneel voorkomen

heel goed

Heel netjes alles gemaakt !

heel netjes en snel gewerkt, alles volgens afspraak, uiterst correcte en vriendelijke man.

Heel snel en vakkundig grdaan. Fijn om via app een korte video te ontvangen van het resultaat, omdat ik zelf niet ter plaatse was.

Heel tevreden met het werk van Arian. Snel gewerkt en goede uitleg gegeven. Ik ben heel erg tevreden!

Heel vriendelijk en heeft klus goed geklaard werkt heel netjes zeer tevreden top

Hele goede vakman, erg snel en netjes geregeld en vooral goedkoop.

Het eindresultaat is prima. Prima vakman werkt rustig en secuur.

Het fijne was dat Arian al twee dagen eerder kon dan we hadden afgesproken. De communicatie over het precieze tijdstip verliep vlot. Dat is ook belangrijk want dan zit je niet uren te wachten. Het werk ging vlot en het probleem is opgelost. Niks dan lof.

Het is snel en netjes gemaakt

Het was een goeie vakman ?

Het was inderdaad een kundige vakman, hij is snel, goed en correct, zo gaan er geen twaalf in een dozijn. bedankt en groeten; Jan Bok

Hij heeft de klus geklaard en de lekkage van de wc verholpen door de vlotter van het inbouwreservoir te vervangen.

Hij heeft de klus netjes geklaard, ik ben tevreden

Hij heeft de kraan perfect geïnstalleerd, de sifon vervangen en nog wat tips gegeven

Hij heeft een goede oplossing bedacht voor het aansluiten van de vaatwasser en spoelbak en de oude aansluiting vervangen waardoor alles nu netjes en overzichtelijk in elkaar zit. Prima werk geleverd.

Hij is gewoon goed , ik had geen beter

Hij kwam netjes op tijd en heeft mij zeker goed geholpen! Heel blij mee.

Hij was er snel en heeft vakkundig de klus geklaard. Verder was hij erg aardig.

Hij was in de buurt en de afspraak is dus vervroegd. Het was een nette jongeman die in korte tijd het euvel heeft verholpen, zonder rommel achter te laten. Indien nodig mag hij nog eens weer komen.

Hij was snel ter plaatse en heeft het probleem ook vlot en netjes verholpen.

Hij was supervriendelijk en overlegde alles van te voren. Duidelijk in de communicatie en denkt mee in het probleem en de mogelijke opties. Deskundige vakman, ik ben zeer tevreden!!

Ik ben erg tevreden. Arian heeft ons prima geholpen. Hij is een vakman en bovendien uiterst vriendelijk en correct in de omgang.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Alle kranen werken weer zoals het hoort, nette service! Bedankt!

Ik was heel blij dat Arian Firouzbakht zo snel kon komen om mijn lekkende kraan in de keuken te vervangen!! Hij is zeer deskundig en vriendelijk. We hebben leuke gesprekken gehad over geschiedenis en lekker koken. Voor mijn volgende klus zou ik hem graag weer over de vloer willen hebben. Toppertje!!

in alle opzichten een goede en prettige ervaring

Indrukwekkend. Geweldig. Ben op zoek naar nog een klus. Bedankt

Informeerde ons netjes over het tijdstip dat hij zou komen en zijn werkwijze. Probleem goed verholpen.

Ja de klus is geklaard, en de loodgieter heeft prima werk afgeleverd.

ja in alle opzichten, Zeer goed !!!

Ja na een halfuurtje werk. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk groet Piet Meerman

Ja perfect alles perfect geregeld heel vriendelijk

Ja, de badkraan is netjes gemonteerd. Arian is vriendelijk en communiceert duidelijk. Ik ben blij met de nieuwe badkraan!

Ja, de klus is geklaard. Aardige man, zeer vakkundig.

Ja, de klus is geklaard. Wij vinden hem erg vriendelijk en behulpzaam. De volgende dag bleek er een druppeltje uit een oude leiding te "lekken", maar Arian kwam meteen langs, diezelfde dag nog een heeft het zsm verholpen, heel fijn.

ja, heel goed!

Ja, uitgevoerd volgens verwachting.

Ja, zeer snel de klus geklaard. En bovendien een heel vriendelijke man .

Job well done! Very thorough

Keukenkraan snel en vakkundig gemonteerd, en alles nog netjes nagelopen. Heel tevreden, we raden Arian van harte aan.

Keurig op tijd Netjes gewerkt Vriendelijk Vakman

Keurig op tijd en heeft zicht op zijn werk zelfs in de moeilijk te bereiken plaatsen. vakkundig geïnstalleerd en de tijd genomen.

Keurig probleem opgelost. Was er binnen de afgesproken tijd.

Klus gedaan en heeft een goede uitleg gegeven.

Klus geklaard

Klus geklaard , tot volle tevredenheid.

Klus geklaard, Arian is een erg vriendelijke en behulpzame man. Alles naar volle tevredenheid opgelost.

Klus geklaard. Prima vakman, uitermate vriendelijk en servicegericht.

Klus geklaard. Prima vakman!

Klus goed geklaard en super snelle service!

Klus is geklaard, snel , goed werk. Alle afspraken klopte!!

klus is geklaard, voor zover ik kan zien, arian was prima op tijd en deed wat hij moest doen. vriendelijke vakman.

Klus is geklaard. Kundige en zeer aardige man!

Klus is goed en zeer nauwkeurig gedaan.

Klus is goed gedaan. Was netjes en beleefd. En heeft goede tips gegeven.

Klus is heel goed uitgevoerd, erg tevreden over Arian.

Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een uitstekend vakman.

Klus is prima geklaard en geheel volgens afspraak !

Klus is prima geklaard. Alles volgens afspraak.

Klus is snel en netjes afgehandeld. Hij dacht goed mee en was erg vriendelijk en transparant. Zeker een aanrader! Bij een volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Klus netjes geklaard, een nette en verzorgde jongeman , wel gemanierd en vakkundig.

Klus perfect afgeleverd, volledig naar tevredenheid. Arian is vakkundig, denkt mee en legt goed uit.

Klus prima verlopen, zeer vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Communicatie was goed, snelle oplossing van ons probleem. We zijn enorm tevreden.

Klus snel en netjes uitgevoerd. Uitgebreid uitleg gegeven en onze vragen ter zake kundig beantwoord.

Klus snel geklaard en alles perfect.

Klus snel geklaard en goed meegedacht (ook qua kosten).

Klus was snel en vakkundig gedaan. Aardige man en precies op tijd.

Klus was zo geklaard. Vaatwasser draait inmiddels prima op de nieuwe afvoer.

Klus zo geklaard, vriendelijke man.

Klus, inclusief enkele onvoorziene werkzaamheden, heel snel en deskundig geklaard. Prima service.

kundige vakman, snel beschikbaar, prettig in communicatie en efficient te werk gegaan!

Lekkende gootsteen bleek een verstopping te zijn. Dit probleem werd door Arian snel, soepel en vakkundig aangepakt en opgelost. Prima job!

Meer dan tevreden en netjes geholpen.

Monteur was zelfs te vroeg, heeft meer gedaan wat hij moest doen en alles professioneel gemaakt en opgehangen

Nadat er zonder succes een andere "vakman" 3 keer langs geweest is en de klus niet kon klaren, zelfs op een gegeven moment niet eens meer iets liet horen, heeft Arian Firouzbakht het probleem binnen 2 uur opgelost. Hij was perfect uitgerust en wist precies waar hij mee bezig was. TOP!

Netjes en professioneel

Netjes gadaan.

Netjes gewerkt

Ontzettend vriendelijke en kundige vakman.

Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. De afspraak van 5-6-2019 is verzet naar 1-6-2019, omdat Arian hier in de buurt was en hij de klus meteen kon uitvoeren. Dat kwam mij ook goed uit. Arian heeft het werk zorgvuldig uitgevoerd en na afloop alles netjes opgeruimd.

Oude kraan was aan het lekken, de nieuwe kraan is keurig gemonteerd door Arian.

Perfect gedaan ! Goede service

Perfecte afspraak, heel vriendelijk en professioneel. Hij heeft zich zelfs aangepast aan mijn agenda! Als ik weer een loodgieter nodig heb, wil ik zeker weer Arjan!

Prettig en professioneel, leuke vent

Prettige man, erg kundig! Heeft buiten de verstopping om ook nog alles nagekeken en wat dingen vervangen. Denkt goed mee! Aanrader

Prima .

Prima alles werkt weer geen klagen

Prima en snel goede reparatie

Prima gedaan! Netjes gewerkt. Probleem opgelost

Prima gedaan. Keurig gemaakt

Prima gedaan. Vakman was op tijd en heeft het euvel prima verholpen. Bedankt

Prima service, vriendelijke man, een aanrader

Prima uitgevoerd!

Prima vakman, prettige kerel

Prima vakman, sympathieke vent, servicegericht.

Prima vakman, werkt netjes en geeft goede adviezen. Heeft mijn probleem, lekkende douchebak, perfect opgelost.

Prima vakman. Vriendelijk en deskubdig.

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd, alles werkt en goede uitleg gehad. Top service

Prima werk geleverd. Was netjes op tijd aanwezig. Daarnaast ook meerdere opties aangeboden om het op te lossen. Zelfs me de mogelijkheid gegeven om een gedeelte zelf te doen. Echter, toch besloten hem alles te laten doen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Prima werk opgeleverd!

Prima, zeer vriendelijk, uitleg wat hij deed. Zeer snel en precies.

Prima! Wat fijn om een vriendelijke vakman binnen te krijgen. Lekkage enz. Is altijd heel vervelend en dan is zo'n vriendelijke vakman, die uitlegt wat hij doet erg geruststellend.

Prima. Alles is goed gegaan.

Prima. alles naar wens gedaan

Prima. Goed opgelost.

Prima. Heeft mij vooraf geinformeerd over mogelijkheden, en heeft de klus prima in weinig tijd geklaard.

Problemen keurig opgelost. Vriendelijk en alles duidelijk toegelicht!

Profesjonalnie i szybko rozpoznany problem i równie profesjonalnie rozwiązany. Płyta gazowa podłączona i nie ma żadnych wycieków.

Punctueel en uitstekend werk geleverd!

Reageerde snel telefonisch, gaf telefonisch advies over de klus. Kwam op de afgesproken tijd. Pakte op mijn verzoek ook een andere reparatie gelijk aan. Prima.

Snel en deskundig. Thx Arian

Snel en netjes

Snel en vakkundig. Vriendelijk. Gaf enkele nuttige tips.

Snel ter plaatse en prima vakwerk geleverd. Het gaslek is gedicht. Ook goed advies over ander leidingwerk gegeven.

Snel, makelijk en goed gedaan

Snelle actie, alle potentiële lekkage problemen in één keer prettig opgelost.

Snelle service

Sociale vakkundige gast die Arian, ieder zijn vak!!

Spoedklus op eind van de middag aanvaard, goed meegedacht en naar tevredenheid uitgevoerd. Erg blij mee.

Super !

Super friendly and professional. Arian did job well and gave good advice to maintain our drainage. Recommended !

Super monteur

super snelle en vakkundige reparatie.

Super werk verricht, duidelijke uitleg en advies.

Super, snel, zeer deskundig, flexibel (ter plekke nog extra vraag opgepakt). Goed contact vooraf, bericht over zijn aankomsttijd. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Super! Binnen een kwartier geen verstopte wc meer! Bedankt

Super! Professioneel en klantvriendelijk. 10/10. Ik had meer sterren gegeven als dat kom!

Toen ik belde kon hij dezelfde dag nog komen terwijl de afspraak pas voor de volgende dag gepland stond. Super snel dus. Vriendelijke man die de klus goed klaarde. Ik ben erg tevreden.

Toilet was niet meer te repareren dus heeft Arian snel en vakkundig een nieuw geinstalleerd. Klus is naar tevredenheid afgerond.

Top loodgieter. Werkt snel en vakkundig. Komt afspraken na. Vriendelijk.

Top!!

Topper! Heeft ook nog de andere kraan op de juiste manier aangesloten (welke een andere loodgieter foutief had aangesloten en dat zou komen herstellen, maar daarna nooit iets meer van gehoord). Dikke 5 sterren dus!

Uitstekend

Uitstekend werk afgeleverd en een goed advies. Prettig contact. De verstopping niet maar de hulp wel voor herhaling vatbaar

Uitstekende vakman die de klus klaart voor je. Heb je hulp nodig voor voor bijvoorbeeld de douche? Ik kan Arian zeer zeker aanbevelen!

Vakkundig en snel het lek gevonden en opgelost. Nam me mee in het proces waardoor ik precies wist wat vervangen moest worden en wat het ging kosten.

Vakman met kennis van zaken, duidelijke uitleg, snel de spullen die nodig waren gehaald en na de reparatie alles bekeken nagelopen en opgeruimd. Top gozer, een dikke 10! gr Johan

Vervanging van de kraan was binnen een uur zeer netjes opgelost. De loodgieter heeft prima werk geleverd en deed dit op een prettige manier. Ik was zeer tevreden met het resultaat en de snelheid waarmee mijn probleem werd opgelost.

Very friendly person. He came, I showed him the problem, he explained what he is going to do and then simply he did the job. Highly recommended.

Very good serve and quality of work! He can speak well English also l. Highly recommend

Voor de volgende dag een vakman gevraagd. Maar Arian kon al gelijk komen en was binnen een uur aanwezig. Dit zonder extra (spoed) tarief. De klus was goed geklaard. Het juiste benodigde apparatuur was aanwezig.

Vriendelijk en behulpzaam maar kon door omstandigheden de klus niet klaren !

Vriendelijk en vakkundig.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. We zijn heel tevreden.

Vriendelijk, ondernemend en goede service!

Vriendelijke en bekwame vakman die ons probleem met de verstopping keurig heeft verholpen. Tevens gaf hij advies wat te doen om deze problemen te voorkomen.

Wat een geweldige vakman is dit. Ik belde de avond daarvoor op om te vragen hoe laat hij kon komen. Hij kon meteen die avond al. Hij heeft de vlotter binnen een half uur vervangen en de toilet afgesteld. Alles keurig achtergelaten. Top vakman ?

We douchen weer warm, wat een genot. Arian kwam er snel achter dat we een stukje kraan hadden gekocht. Hij heeft er voor gezorgd dat er een goede kraan kwam. Hij gaf deskundig advies, welt snel en schoon. Zeer prettige vakman. Aanrader om hem een loodgietersklus te laten uitvoeren.

We waren nieuw met zoofy en hadden met spoed een loodgieter nodig. Arjan reageerde als eerste en was duidelijk met zijn uitleg over de werking van zoofy. Hij kon binnen 15 minuten ter plaatse zijn. De lekkage was hierdoor al binnen een uur na melding al opgelost. We zijn echt heel blij met zijn service !

Werkt erg netjes en komt afspraken na!

Wij zijn erg tevreden over Arian. Hij was deskundig en nauwkeurig. Hierdoor kost het wel iets meer tijd dan wij verwacht hadden, maar de kwaliteit maakt dit helemaal goed.

Wij zijn heel tevreden over Arian, hij werkt netjes is heel vriendelijk en beleefd. Komt de afspraken netjes na.

Wij zijn zeer goed geholpen door Arian Firouzbakht . Een absolute vakman !

Zeer aardige, vakbekwame man. Werkt snel en netjes en geeft het aan als iets tegenvalt waardoor de klus duurder uitvalt. Denkt goed mee als je vragen of opmerkingen hebt en bedenkt oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Zeer ervaren vakman en goede kwaliteit geleverd !!!

Zeer snelle respons en vakkundig uitvoering van de klus in één uur. Voor twee nieuwe kranen en afvoer. Ook de nacontrole op lekkage was oké. Daarbij ook nog vriendelijk met een goede uitleg.

Zeer tevreden over Arian, hij werkt snel en netjes. Bij vragen wordt er duidelijk uitgelegd.

Zeer tevreden over Arian! Keurig werk geleverd en nog met me op pad geweest om de juiste douchekraan uit te zoeken. Topservice! Nogmaals dank Arjan:)

Zeer tevreden over het resultaat, de kraan is netjes geplaatst. Fijn dat het nog eerder kon dan afgesproken.

Zeer Tevreden. Vooraf informeerde Arian zelf nog even wat problem was. Daarna snel Reparatie uitgevoerd

Zeer vriendelijk persoon die de klus rustig voorbereid en alles eerst goed bekijkt voor deze begint en je ook tijdens de klus op de hoogte houdt.

Zeer vriendelijke en behulpzame vakman, die de klus (en zelfs meer) prima uitgevoerd heeft.

Zeker de klusser heeft het vakkundig aangepakt en mijn enorm geholpen Hij kwam dan ook direct . Losde gelijk het probleem Dankbaar

Zoofy.nl 4.88 311 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

install or replace dormer window interior door painting replace bulbs gas water heater failure create knee wall installing drainage place ceiling fighting fleas shutting pipe shower toilet installation microwave installation network cables wallpaper room bicycle chain replacement landscaper maintenance
Book a professional