Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Appel loodgieters

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 10 reviews

Appel loodgieters
10
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Heating Technician

Voorburg
10 jobs done

About Appel loodgieters plumber

Welkom bij Appel loodgieters, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Voorburg. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Appel loodgieters zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Appel loodgieters staat voor je klaa Show more...

Reviews over Appel loodgieters

De vakman voldeed zeker aan de verwachtingen zelfs meer dan dat! De thermostaatkraan is vervangen, daarnaast ook nog een ander kraantje wat lekte en ik kreeg goede adviezen en duidelijk antwoord op al mijn vragen. Hij had oog voor deze details en wees me op eventuele risico's als e.e.a. niet tijdig vervangen zou worden. Hij heeft zijn werk keurig, snel en zeer vakkundig uitgevoerd. Een topper!

Een verademing na een aantal mindere “vaklieden” T kan dus wel dat klussen naar volledige tevredenheid worden geklaard Bedankt Martijn!

Fijne samenwerking. Martijn zag al snel wat er mis was en was snel gereed.

Goed werk verricht. Alles netjes achtergelaten. Vrolijk en meedenkend. Voor herhaling vatbaar.

Martijn begreep het probleem en ging direct aan de slag. Na de keuken ontstopt te hebben heeft gelijk de afvoeren badkamer en toilet meegenomen daar kwam ook nog een hoop rotzooi uit. Ook wist hij me te vertellen waar de problemen aan lagen en wat ik kan verwachten van de verhuurder.

Martijn is een echte vakman heel tevreden over zijn werkzaamheden .

Martijn was snel ter plaatste. Erg flexibel en klantvriendelijk. De klus is naar zeer tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig.

Top werk geleverd. Top gozer. Erg vriendelijk. Nogmaals bedankt voor je hulp.

Vriendelijk, meedenkend, vakkundig

We hadden snel een vakman nodig voor sanitaire werkzaamheden. Werkt met veel passie en heeft een oog voor details: helemaal top!

Zoofy.nl 5 10 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

install bathroom furniture contractor painting garage door installing underfloor heating pump switch hang and mounting window fitting per hour chandelier installation airco maintenance wifi installation outdoor lighting installation install door handle boiler maintenance heat pump repair electrical point replace toilet fill valve fighting fleas
Book a professional