1
Reviews
7 years
Zoofy
Plumber

4/5 - 1 reviews

TOP PRO

Bouwservice Schuur

TOP PRO

4/5 - 1 reviews

Plumber
Stadskanaal
1 jobs done
7 years at Zoofy as Plumber

About Bouwservice Schuur plumber

Welkom bij Bouwservice Schuur, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Stadskanaal. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Bouwservice Schuur zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Bouwservice Schuur staat voor j Show more...

Reviews over Bouwservice Schuur

De klus, het plaatsen van een nieuwe kraan is zover ik dat kan beoordelen kundig gedaan. Ik moest wel vragen om de kraan op het aanrecht af te kitten. Wat mij wel bijzonder heeft getroffen was dat deze meneer ZONDER mondkapje binnenkwam. Als COPD patiënt die al een jaar in huis zit en alle moeite doet om niet besmet te raken met Covid 19 een verschrikking. Ik heb hem daarop ook aan gesproken. Dat was een heftige discussie. Zijn antwoord, ik doe een mondkapje op als u dat wilt...daarmee legt hij ZIJN verantwoording bij mij neer. Ik heb hem gewezen op zijn eigen verantwoording. Hopelijk heeft het geholpen. De opmerking dat het zo benauwd is om met een mondkapje te manoeuvreren in een keukenkastje doet daar niks aan af. Ik mocht verwachten dat hij genoeg besef heeft om zijn klanten geen risico te laten lopen.

Zoofy.nl
4

1 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional