Zoek hier je klusje
Top klussen 2022

Top 10 klussen in 2022

dinsdag 07 juni 2022

Bij Zoofy zijn wij gek op klussen. Daarom vind je hier de beste vakmannen voor elke mogelijke klus. Maar sommige klussen worden meer gevraagd van anderen. Wil jij zien waarvoor andere mensen op zoek zijn naar een vakman? Of zoek je inspiratie voor nieuwe klussen om in je huis uit te laten voeren? Elke afgeronde klus brengt je immers dichter bij je droomhuis.
Kijk dan snel naar onze top tien klussen in 2022. Dit zijn de klussen waar het meest naar gezocht wordt.

Top tien klussen in 2022

klusjesmannen gezocht top klussen 2022


1. Klusjesman per uur

De meeste gezochte klus bij ons is klusjesman per uur. Iedereen heeft in huis wel van die kleine klusjes liggen waar je niet aan toe komt. Of waar je tegenop ziet. Of waar je niet het juiste gereedschap voor hebt. Of om welke andere redenen die je maar kan bedenken. Een plank ophangen, plinten maken bij je laminaatvloer of die ene deur goed afhangen. Als je deze klusjes verzamelt en je een klusjesman inhuurt voor een paar uur, dan kan hij al deze klusjes snel en goed voor je uitvoeren. Dan hoef jij er niet meer tegenop te zien.

2. Klushulp Ikea montageservice

De meubels van Ikea zijn mooi en eigenzinnig, maar je moet ze wel zelf in elkaar zetten. Duizelt het jou al zodra je de doos opent en de gebruiksaanwijzing erbij pakt? Word je zenuwachtig van al die schroefjes? Dan is er de Ikea montageservice klushulp. Zij draaien hun hand niet om voor een Ikea kastje, bed of badkamermeubel. Zo kan jij snel van je nieuwe aankoop genieten en weet je zeker dat je kastje niet in elkaar zakt als je er een vaas op zet.

3. Elektricien per uur

Een klusje met elektriciteit is vaak lastig zelf te doen. Er kan namelijk veel misgaan als je het niet goed doet. Van stoppen die doorslaan tot brand in je woning. Daarom kan je het beste een goede elektricien inhuren als je een extra stopcontact nodig hebt, een hotelschakelaar wil laten aanleggen of een extra groep nodig hebt voor je keukenapparatuur. Dan weet je zeker dat het goed en veilig gebeurt.

4. Loodgieter per uur

Heb je een lekkage in je huis of wil je een kraan vervangen? Of wil je hele nieuwe waterleidingen en afvoeren laten aanleggen, omdat je je badkamer wil verplaatsen of je wasmachine ergens anders neer wil zetten? Dan wordt het tijd om een loodgieter in te huren. Zelfs als je snel een oplossing nodig hebt, bijvoorbeeld in het geval van een lekkage, vind je hier de beste vakman.

5. Lamp ophangen

Soms is het fijn als je een klus uit kan besteden aan een vakman. Een lamp ophangen is een van die klussen. Je moet vaak op hoogte werken, je moet een of meer gaten boren en je werkt met elektriciteit. Een klusjesman neemt je de klus graag uit handen. Hij heeft het juiste gereedschap en zorgt dat alles goed en veilig wordt uitgevoerd.

6. Schutting plaatsen

Een schutting plaatsen is zwaar werk en best wel lastig. Hij moet mooi waterpas staan en de schuttingdelen zijn behoorlijk zwaar. Bovendien moeten de palen diep genoeg de grond in, zodat het geheel ook stevig blijft staan als het waait. Dat is een goede klus voor een timmerman of hovenier. Leg goed uit hoe groot de schutting moet worden en wat je precies wil en je vindt meteen de juiste vakman voor jouw schutting.

7. CV ketel storing

Een storing in je CV ketel is ontzettend vervelend. Je hebt geen warm water meer en ook de verwarming valt uit. Dat moet dus snel opgelost worden. Bij ons vind je zo een ervaren CV monteur die snel langs kan komen om de storing te verhelpen. Vaak is de storing binnen een uurtje te verhelpen door een onderdeel te vervangen of iets te resetten. Dan zit je er dus snel weer warmpjes bij.

8. Kraan plaatsen

Een extra kraan is altijd handig, maar zelf een nieuwe kraan plaatsen is best lastig. Bovendien wil je geen lekkage, doordat je je kraan niet goed hebt geplaatst. Een goede loodgieter heeft dit klusje zo voor je geklaard. Ook als je je kranen wil vervangen, helpt de loodgieter je graag. Door je klus uit te besteden aan een vakman ben je bovendien verzekerd van een lekvrije kraan waar je weer jaren plezier van hebt.

9. Meubels monteren

Niet alleen Ikea meubels moeten zelf in elkaar gezet worden. Er zijn nog veel meer winkels en merken die hun meubels ongemonteerd leveren. Als je het zelf niet ziet zitten om je meubels in elkaar te zetten, dan huur je een klusjesman in. Dat scheelt een hoop tijd en vooral frustratie. Bovendien kan de juiste vakman zelf meubels voor je op maat maken.

10. Behangen

Behangen is een echte klus voor de vakman. Als het namelijk niet goed gebeurt dan zal je je daar enorm aan storen. Banen behang die niet recht hangen of overlappen, motieven die niet doorlopen en luchtbellen onder het behang. Er kan veel fout gaan als je niet goed weet wat je doet. Bij een professionele behanger zal dat niet gebeuren. Gun jezelf dus een mooie muur en huur een vakman in.