Regel nu jouw verduurzamen woning

Cv waterzijdig inregelen tussenwoning

Vanaf €699 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 896 woningen verduurzamen in jouw regio

Cv waterzijdig inregelen voor een tussenwoning? Géén voorrijkosten. Boek via Zoofy eenvoudig een specialist om jouw woning te verduurzamen.

Regel nu jouw verduurzamen woning
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

CV waterzijdig laten inregelen van een tussenwoning

Tijdens het conditioneren wordt het cv-water gelijkmatig over de verwarmingselementen verdeeld. Deze wordt geregeld door centrale verwarming. Centrale verwarming is een verzamelnaam voor cv-ketels en radiatoren of convectoren. De juiste hoeveelheid water stroomt door alle verwarmingselementen en verwarmt de ruimte goed.

Tussenwoning CV waterzijdig inregelen

Het belangrijkste voordeel is een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Meestal 5%, maar soms 15%. De waterzijdige regeling is vooral handig als u de thermostaat heel hoog wilt zetten wanneer u de ene kamer een andere wilt verwarmen. Het verbetert ook de waterstroom in het verwarmingselement. Hierdoor kan de warmte beter worden verdeeld. Een slechte stroomverdeling kan ervoor zorgen dat sommige kamers te warm of te koud zijn in vergelijking met andere delen van het huis. Dankzij de verstelling heb je overal een comfortabele temperatuur. In feite hebben de meeste huizen slecht afgestelde centrale verwarmingssystemen. De negatieve impact op energieverbruik en wooncomfort is dan ook niet moeilijk voor te stellen.

Wanneer kunnen we ons aanpassen?

Voorheen deed de installateur altijd aanpassingen bij het plaatsen van een cv-ketel, maar dit is helaas niet meer het geval. De belangrijkste reden is dat installateurs bang zijn dat klanten de kosten te hoog zullen vinden. De meeste mensen zien daar de toegevoegde waarde niet. Het kan ook te wijten zijn aan een gebrek aan kennis in het installatieprogramma. Als u uw cv-ketel moet vervangen, laat dan direct de waterzijde van uw installatie aanpassen. Als de ketel nog niet aan vervanging toe is, is het de moeite waard om deze later aan te passen. Zo bespaar je al snel tientallen euro's per jaar. Ook is het vanaf 2020 verplicht om de verwarmingsapparatuur te updaten. Ook als meer dan 30% van de verwarmingselementen is vervangen. In sommige oude huizen is dit echter niet mogelijk en worden uitzonderingen gemaakt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af