Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

I.A.G. Installatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.8/5 - 83 reviews

I.A.G. Installatietechniek
83
Reviews
7 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Heating Technician

Roofer

Zoetermeer
83 jobs done
inhouse architect , install plinth heater , leakage chimney
7 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Roofer

About I.A.G. Installatietechniek plumber

Welkom bij I.A.G. Installatietechniek, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Zoetermeer. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij I.A.G. Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. I.A.G. Installat Show more...

Reviews over I.A.G. Installatietechniek

Benodigde materialen waren niet door degene die de klus aannam gecommuniceerd naar de monteur die de klus kwam uitvoeren. Materialen stonden vermeld in de aanvraag op Zoofy en heb hier daarna telefonisch nog over gecommuniceerd met het bedrijf omdat het een kleine spoedklus voor ons was ivm een feestje. De monteur is vervolgens direct materiaal gaan halen. Desalniettemin was hij vriendelijk, geruststellend, professioneel en heeft een perfect resultaat achtergelaten.

De boiler is aangesloten, het water wordt weer warm. Echter, de kraan zit los en drupt na, wat waarschijnlijk komt door het afsluiten en vervolgens weer aansluiten van de hoofdleiding. Ingmar moet terugkomen voor een nieuwe kraan.

De klus is niet geklaard. Ik kan hierover nog geen mening geven. De lekkage is ook nog niet opgespoord. De loodgieter weet nog niet precies waar de lekkage zit.

De klus was geklaard. Wel zat hij een tijd met een andere klant aan de telefoon. Wel heeft hij uitgelegd wat het probleem was en hoe we het verder zelf kunnen voorkomen.

De wastafelkraan is uiteindelijk goed geplaatst. Ingmar had zelf initiatief genomen nadat er dingen fout waren gegaan. Prima dus. Klein puntje van aandacht: ik vind dat opruimen er ook bij hoort. Even de chroomsplinters weghalen en een doekje over de vloer? Verder ben ik tevreden!

Door Ingmar vriendelijk en correct te woord gestaan. Heeft uiteindelijk geen lekkage geconstateerd dus was voor ons gelukkig positief nieuws.

ging prima ! dank je...

Ja de klus is klaar en alles naar onze wensen met een klein vertraging tot de benodigde spullen was gevonden.

ja hij deed aan de verwachtingen omdat mijn douchecabine al krom was geleverd en hij heeft zijn best gedaan. Alleen dat Ingmar met nog een collega zou komen wist ik niet. en daarvoor ook het dubbelle tarief mocht betalen. Terwijl ik een vakman aanvraag en niet 2!

Klus is niet opgelost maar er is wel vakkundig advies gegeven.

Klus was sneller klaar dan verwacht. Goede loodgieter, aardig en vakkundig.

Netjes gedaan!

Vriendelijk en werkzaamheden goed en snel afgehandeld.

Vriendelijke installateur die netjes werk geleverd heeft. Wat uitleg over opstarten van de ketel was ook nog wel handig geweest.

We kwamen bij het installeren wat problemen tegen maar alles naar tevredenheid opgelost

Zeer tevreden, klus prima geklaard.

Zou Ingmar laten weten telefonisch als de wastafel gearriveerd was. Die is gearriveerd nu. Contact (telefoninsch) gehad met Ingmar, morgen plaatsen ws.

Prima

Aanrader! Aardige iemand die snel en professioneel werkt.

Alles netjes en in een ochtend vervangen.

Als onervaren doe-het-zelver heb ik een gasleiding niet goed genoeg afgedopt en dus toch maar even een professional ingeschakeld. Ingmar kon snel komen. Het bleek een simpel geval van strakker aandraaien, dus zo opgelost. Ingmar's collega was echter ontzettend aardig en heeft nog de tijd genomen om wat extra tips te geven en zelfs nog even een andere leiding voor me verlegd!

De klus is keurig netjes afgerond en ik vond Ingmar uiterst vriendelijk en netjes. Heel fijne ervaring!

De klus kon snel worden uitgevoerd en is precies zo gedaan als beloofd. Net werk

De klus was vlot geklaard (vervangen membraan vlotterkraan en plaatsen nieuw kraantje in toilet). Vriendelijk, adequaat, netjes en op tijd. Heel tevreden. Tip: op de website CB eerder/duidelijker aangeven dat naast uurloon ook servicekosten moeten worden betaald.

De loodgieter is geweest voor een intake-gesprek ivm de prijsopgave. Duidelijke uitleg over wat er gedaan kan worden en goed contact. Top!

De vakman overtrof onze verwachtingen. Hij heeft de klus uitstekend geklaard. Vooral het ingewikkelde boven-toilet met alle toeters en bellen is prima gelukt. Beneden is toch nog een kleine lekkage opgetreden bij het kraantje bij de stortbak. Daar bellen we nog wel even over dat het verholpen wordt.

Een top man weet waar ie over praat en verstaat zijn vak uitmuntend

Een vakman,alles netjes gecontroleerd en uitgelegd. en een aardige kerel, top.

Eén woord: top bedrijf!

Erg tevreden. Vriendelijk man. Heeft ons rustig en vakkundig geholpen. Wc loopt weer normaal door. Volgende week komt hij terug om een nieuwe kraan te plaatsen en lekkage kan verholpen worden door een Tegelzetter.

Excellent service!

Flexibel, meedenkend, gericht op oplossingen. Resultaat helemaal goed, zoals graag wilde hebben.

Geen opmerkingen.

Gereed, netjes!

Goed contact. Kennis van zaken. Adviseert en komt met goede goede oplossingen.

Heel erg tevreden met deze loodgieter!👍

Hele nette vakmannen, vriendelijk en professioneel.

Hoewel de klus tweemaal uitgesteld moest worden ben ik zeer tevreden. Prettige mensen!

In 1woord: Prima!

Ingmar heeft iedere keer alles uitgelegd en daar was ik blij mee.

Ingmar heeft super werk geregeld, snel en vakkundig en daarnaast ook nog extra service gegeven. Topper !

Ingmar is geweldig in alle opzichten ! Heeft goed inzicht in waar hij mee bezig is. Hij legt rustig uit war de fout zit. En hij gaat aan het werk. Met de medeling als u nog vragen heeft hoor ik het graag! Een fijne man in de omgang en zijn werk doet geweldig.

Ingmar is vakbekwaam, servicegericht en een prettige persoon. Aanbevolen!

Ingmar was netjes op tijd. Hij heeft goed werk geleverd, door vervanging van de oude leiding en sifon loopt het water in mijn wastafel weer prima door, en zonder lekken. Prima opgelost.

Ingmar werkte erg snel en heeft een goed resultaat geleverd. Over zijn inspanningen ben ik erg tevreden.

Is gewoon goed vakman, die afspraken nakomt

ja

Ja de klus is geklaard en ben erg tevreden.

Ja hoor de klus is geklaard, ik ben zeer tevreden, prima vakman. Een hele aardige man, waar je ook nog eens een goed gesprek mee kan hebben, als ik zei, nou dat weet ik niet hoor, dan legde hij mij precies uit, hoe of wat betreffende de kraan en waar elk onderdeel voor dient. Heel erg tevreden, ik hou van mensen die open en vriendelijk zijn en dat was deze super vakman zeker!

Ja, gelukt in 2x want moest een slang besteld worden

Kleine klus, goed gedaan.

Klus feilloos geklaard. Op het afgesproken tijdstip gekomen en binnen een uur probleem opgelost.

Klus gedaan probleem is goed verholpen

Klus geklaard binnen opgegeven tijd. Vriendelijke en vakkundig ogende vakman. Leek(ben een leek) heel vlot te werken. Top. Goede afhandeling!

klus goed geklaard. Deskundig en creatief.

Klus is prima geklaard. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Klus naar behoren en verwachting geklaard

knowledgable, fast and reliable.

kwam binnen de afgesproken tijd; werkte snel en deed een prima job.

Lekkende keukenkraan, totaal verkalkt. Maar snel opgelost, nieuwe kraan opgehaald en direkt gemonteerd. Klasse gewerkt!!

Nee, het werd een inspectie

Netjes werk afgeleverd!

Nog niet geklaard maar wel duidelijk wat er moet gebeuren. Zodra het materiaal binnen is wordt het geregeld.

Op tijd en alles netjes afgewerkt

Positief, weliswaar met een dag vertraging, heeft hij een best wel lastige klus snel, efficiënt en netjes afgehandeld. Leuke en nette jongen. Prima gedaan!

prima gedaan

Prima opgelost

prima service

Prima vakman en een zeer vriendelijk en fatsoenlijk mens. Zal hem bij een e.v.t. volgende klus zeker weer inschakelen.

Prima, Goed en zorgvuldig werk geleverd. Zeer tevreden.

Probleem is opgelost

Snel en vakkundig

Snelle vakman

Super

Super netjes en vriendelijk.

Top loodgieter!

top vakman. werkte netjes en wist direct de oplossing

Uitstekend meegedacht en opgelost

Uitstekend werk gedaan! De afspraken werden gehonoreerd.

Uitstekend!

Vakkundig.Professionele loodgieter.bestelde ter plekke het juiste ventiel .Kwam een paar dagen later terug om het af te maken. Alles in één keer goed en geen lekkage. Top

Verstaat zijn vak,heeft een klantvriendelijke opstelling. Jammer dat hij naliet om over de geiser uitleg te geven. Ik kom er wel uit als techneut

Wat later dan afgesproken door vertraging bij de toeleverancier. Klus snel en vakkundig gedaan. Goed materiaal geleverd. Ik ben heel tevreden.

Zoofy.nl 4.8 83 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

Pro image
Edwin van Est Klussen en Onderhoud

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

install 3 phase group box interior painting digital helper floor insulation plumber per hour atag maintenance install your solar panels indoor mold install central heating system airco maintenance domotica specialist per hour nest protect installation oven installation widening internal doors install toilet fountain remove fireplace
Book a professional