17
Reviews
4 years
Zoofy
Electrician
Smart home installation
Heating Technician

4.82/5 - 17 reviews

TOP PRO

Slim!

TOP PRO

4.82/5 - 17 reviews

Electrician
Smart home installation
Heating Technician
Leeuwarden
17 jobs done
4 years at Zoofy as Electrician, Smart home installation and Heating Technician

About Slim! heating technician

Welkom bij Slim!, dé expert op het gebied van heating technician klussen in de regio Leeuwarden. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Slim! zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Slim! staat voor je klaar om elke heating techn Show more...

Reviews over Slim!

Roberto kwam op het afgesproken tijdstip en heeft naar volle tevredenheid een wandcontactdoos buiten aan het huis geplaatst. Een vriendelijke en kundige vakman. Hij had geen verbindingsdoosje meer in de auto maar dat komt hij van de week nog even aansluiten. De prijs vond ik ook redelijk. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen Zoofy aanbevelen. Vorige week de klus geplaatst en nu al gedaan, hoe fijn is dat!

De klus is naar volle tevredenheid geklaard. Roberto Hiemstra is ook nog eens een sympathieke kerel. Volgende keer boek ik Roberto weer bij jullie.

Vakkundig, accuraat

klus is perfect voltooid! Roberto is zelf een heel vriendelijke gezellige man en weet waar hij over praat + meneer denkt ook mee met alternatieven en oplossingen. Dik tevreden!

Zoofy.nl
4.82

17 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"
Book a professional