Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Cialiy Facility Services

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.93/5 - 15 reviews

Cialiy Facility Services
15
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Electrician

Handyman

Amsterdam
15 jobs done
ikea bathroom installation , robotic lawnmower installation , leakage
5 years at Zoofy as Plumber, Electrician and Handyman

About Cialiy Facility Services plumber

Welkom bij Cialiy Facility Services, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Cialiy Facility Services zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Cialiy Facility Servi Show more...

Reviews over Cialiy Facility Services

Weet natuurlijk niet helemaal wat 'normaal' is, maar had wel verwacht dat hij meer spullen bij zich zou hebben en niet nog 'even' naar de gamma moet om dingen te halen voor het ophangen van een wasbak zoals ik al had aangegeven had ik de opdracht.

De klus is geklaard. Hij denkt in oplossingen! Ben super tevreden met mijn nieuwe douche😁

De klus is geklaard. Sergio was wat te laat, maar hij heeft het ruimschoots goed gemaakt. De oorspronkelijke klus was snel geklaard. Maar toen kon hij ook nog tijd vrij maken voor het verwijderen van een oud apparaat en het installeren van een nieuw apparaat. En dat scheelde mij een hele hoop gedoe. Dus ik was erg tevreden.

Fantastisch geholpen en uiterst vriendelijk!

Hij belde van te voren op dat ik wellicht geld kon besparen als ik het meldde aan Waternet, verder heel rustig en netjes gewerkt.

Prima, snel gefixt :)!

Sergio his fantastic , friendly , fast and reliable!!

Sergio is een snelle en harde werker die verstand heeft van zaken. Hij gaf mij ook nog nuttige tips voor het eindresultaat. Wel was ik verbaasd dat hij zonder gehoor en oog bescherming beton aan het frezen was. Alhoewel het zijn eigen verantwoordelijkheid is moet ik er niet aan denken dat er iets gebeurt was in mijn huis.

Sergio is een uiterst professionele lieve vakman die met passie een klus klaart. Ik ben zeer tevreden met onze nieuwe douche. Zeker een aanrader. Hartstikke bedankt Sergio!

Sergio is heel professioneel , snel en behulpzaam

Sergio was super behulpzaam en dacht met alles mee. Zou hem zeker aanraden.

Top gast! Aardig, kwam op tijd en heeft het opgelost. ??

Topper!!

Very quick and helpful. Very satisfied with the quick plumbing fix.

Zeer kundig en snel werk geleverd. Voor elk probleem kon hij moeiteloos een oplossing bedenken. En nog even terugkomen om alles 100% in orde te maken, was geen probleem. Ik ben zeer tevreden.

Zoofy.nl 4.93 15 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

connect dishwasher floor reparation place sink maintenance measurement service leakage dormer window audio installation painting kitchen cabinets connect internet package installing a water filter install your solar panels philips hue starterkit hang up shade cloth dish washer repair apply vinyl wallpaper install intermediate meter
Book a professional