Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Tiptop Allround Service

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.77/5 - 22 reviews

Tiptop Allround Service
22
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Handyman

Window fitter

's-Gravenhage
22 jobs done
repair stained glass , install thermostatic tap , bidet installation replacement
5 years at Zoofy as Plumber, Handyman and Window fitter

About Tiptop Allround Service plumber

Welkom bij Tiptop Allround Service, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Tiptop Allround Service zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Tiptop Allround Ser Show more...

Reviews over Tiptop Allround Service

De klus is geklaard en snel. Prima werk afgeleverd.

De klus is vakbekwaam geklaard, his heeft heel netjes gewerkt. Het enige min punt was de tijd van aankomst. Wij waren verteld tussen 12:00-14:00. Als ik had niet gebeld met parkeer instructies, en mijn telefoon nr achter gelaten op de antwoord server, had ik nooit geweten dat hij zou bijna en uur laat komen.

De klus is vlot en netjes geklaard. Okan is een aardige correcte man, werkt netjes heeft goed advies gegeven.

Ja prima na een aantal keren naar de gamma geweest is het resultaat mooi geworden , een sympathieke man met kwaliteiten !!

Okan is ter zake kundig. Zijn externe inspectie heeft veel verduidelijkt. Okan is bovendien een correcte en vriendelijke man. Ik geef geen 5 sterren omdat ik het zou hebben gewaardeerd als hij de resultaten meer formeel zou meedelen (rapportje met zijn naam). (Omdat Zoofy niet checkte/vroeg om mijn correcte tel.nr ging het eerste contact mis. Maar daarna vond ik dat Okan wat sneller had kunnen communiceren dat hij een afspraak niet kon komen en (op het laatst) verlaat was.

Bedankt voor je tijd en moeite Okan. Aangezien de klus niet binnen een paar tellen gedaan kon worden zijn we toch super blij dat je samen met ons heb gekeken voor een passend toillet. Toillet is netjes geplaatst en afgewerkt en wij hebben zelfs ruimte over in de badkamer. Super bedankt!!!?

Ben zeer tevreden! Eindelijk is het probleem opgelost.

Duurde wat langer dan verwacht door complicaties, maar taak succesvol uitgevoerd!

hele vriendelijke en beleefde man.

Ik ben zeer tevreden met Okan, hij is een topper, volgende keer wil ik hem zeker weten, Okan is de beste loodgieter dat ik tot nu toe heb gehad, bedankt.

Netjes gewerkt en een nette man

Okan heeft de wc snel en goed gerepareerd. Hij was vriendelijk en fijn dat hij een dag van tevoren nog even belde om de afspraak nogmaals te bevestigen! Top

Okan is een hardwerkende en serieuze vakman. Hij denkt mee en denkt in oplossingen. Helemaal tevreden.

Perfect

Prima opgelost,en zeer kunfig

Probleem prima opgelost, was nog even puzzelen maar ging door tot de wc weer deed wat-ie moest doen. Belde netjes van te voren dat hij eraan kwam.

Super fijne service. Netjes afgewerkt en geplaatst.

The handyman was perfect; he offered to buy the spare parts for us after his visit; unlike the previous plumber who just ask you to go buy it yourself and still charge you for the service.

Uitstekende vakman. Vriendelijk en behulpzaam.. Cijfer een 10

Vriendelijk, snelle service, goed geholpen

Vriendelijk,haalde zelf nog materiaal wat nodig was voor de aansluiting.Heeft 3 aansluitingen gedaan.Zijn goed uitgevoerd.

zeer tevreden hoe Okan de klus heeft geklaard. Hij was ook vriendelijk meedenkend en zeer flexibel en goed aanspreekbaar, Een degelijke vakman die weet wat hij doet. Raad hem zeker aan! Een betrouwbare loodgieter.Zal zeker in de toekomst weer om hem vragen bij een volgend loodgietersklus.

Zoofy.nl 4.77 22 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

Pro image
Klusservice Voorburg

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

installing wall plate install roman blinds wallpaper removal bathroom plastering decorative plaster outdoor lighting installation tiling the wall glazier quotation service painting garage door earth leakage repair basement renovation in-ground trampoline install curtains threshold removal soil leveling replace radiator knob
Book a professional