28
Reviews
3 years
Zoofy
Plumber
Electrician
Heating Technician

4.86/5 - 28 reviews

TOP PRO

Sigfried Hooi Installatietechniek

TOP PRO

4.86/5 - 28 reviews

Plumber
Electrician
Heating Technician
Zwijndrecht
28 jobs done
3 years at Zoofy as Plumber, Electrician and Heating Technician

About Sigfried Hooi Installatietechniek plumber

Welkom bij Sigfried Hooi Installatietechniek, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Zwijndrecht. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Sigfried Hooi Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. S Show more...

Reviews over Sigfried Hooi Installatietechniek

Stipt op tijd en netjes een uur van te voren gebeld met een tijdsindicatie. Het klusje (storing in cv ketel) is naar tevredenheid verholpen. Ook is de conditie van de cv ketel nog even nagekeken en kregen we besparingstips. Alles is duidelijk uitgelegd. Dus helemaal tevreden!

Zeer vriendelijk, goed advies, professioneel. Werkten onafgebroken door. Vakkundig.

Sigfried heeft ons prima geholpen. De klus was vlot uitgevoerd en Sigfried was erg vriendelijk. Helaas was er iets niet helemaal in orde, kan gebeuren. De volgende dag heb ik contact opgenomen met Sigfried en is hij dezelfde dag nog langsgekomen en heeft hij het probleem netjes verholpen. Nogmaals bedankt!

De klus is nog niet af omdat tijdens het vervangen van delen van de regenpijp bleek dat de afvoer van het water verstopt was. Siegfried komt zaterdag de 19de aug. terug met een rioolontstopper om de klus af te maken.

Zoofy.nl
4.86

28 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional