27
Reviews
4 years
Zoofy
Handyman
Plumber
Handy help

4.96/5 - 27 reviews

TOP PRO

KIBO klus

TOP PRO

4.96/5 - 27 reviews

Handyman
Plumber
Handy help
Hilversum
27 jobs done
4 years at Zoofy as Handyman, Plumber and Handy help

About KIBO klus plumber

Welkom bij KIBO klus, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Hilversum. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij KIBO klus zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. KIBO klus staat voor je klaar om elke plumber klus Show more...

Reviews over KIBO klus

Heel tevreden met Willem en het resultaat. Dankje wel

Snel en goed, Graag tot ziens

Willem heeft uitstekend werk geleverd bij het leggen van onze balkon vloer. Hij levers hoogwaardige kwaliteit en is zeer efficiënt. Ik Zou hem zeker aanraden!

Great service and communication!

Willem heeft de klus volgens afspraak en zeker naar tevredenheid geklaard. Hij staat open voor overleg en weet waar hij het over heeft. Dank!

Willem heeft er alles aan gedaan om het af te krijgen en het is gelukt. Dus ik ben heel blij met hoe Willem alles heeft opgelost. Als ik meer klusjes heb, dan ga ik hem opnieuw vragen.

Willem heeft top werk afgeleverd. Netjes en professioneel

De klus was sneller dan verwacht klaar, en Willem heeft ons goed advies gegeven over de verdere stappen met de vloer (er bleek lekkage te zijn geweest). We zijn heel tevreden.

Zoofy.nl
4.96

27 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional