Witgoedmonteur Zwolle
17 recensies

Onze witgoedmonteurs in Zwolle staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 242 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Witgoedmonteur in Zwolle, zo geregeld

Ook in de stad aan de IJssel is wel eens een witgoedmonteur nodig. Hoe meer techniek er in de huishoudelijke apparaten zit, hoe meer er kapot kan gaan. Voor jou heel vervelend. Zo’n defect komt natuurlijk nooit uit. Wat je dan wilt is een monteur uit Zwolle die het probleem oplost. Die monteur vind je dan op Zoofy.nl.

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen
Populaire Witgoedmonteur klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

Waar in Zwolle komen onze witgoedmonteurs?

De witgoedmonteurs die bij ons aangesloten zijn komen in: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Of je nu dus aan de IJssel woont of in het centrum er is altijd een Zoofy witgoedmonteur in de buurt.Hoe kom je snel aan een Zwolse witgoedmonteur? Het antwoord is heel simpel: laat ons dat voor jou regelen. Laat ons weten wat er moet gebeuren en Zoofy gaat voor je aan de slag. Bijvoorbeeld: een vaatwasser, droger, oven, koelkast, wasmachine, magnetron of een kookplaat repareren. Een witgoedmonteur uit Zwolle kan al deze apparaten ook plaatsen en inbouwen. Voor de klus die jij aan hebt gegeven zoeken wij dan de juiste vakman. Bij ons zijn alleen de beste vakmannen aangesloten. Stap twee is dat jij een dag kiest dat jij kan. De laatste stap is dat jij je gegevens achterlaat zodat de witgoedmonteur weet waar hij in Zwolle moet zijn. 

Bij het maken van de afspraak kun je aangeven dat het een klus is die liever vandaag dan morgen moet gebeuren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de klus in te plannen voor morgen of een later moment. De monteur komt altijd op de tijd dat het jou schikt.  Als je een afspraak maakt zie je de tarieven staan die voor de klus gerekend worden. Voor een spoedklus ligt dit tarief hoger dan voor een klus op een later moment.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af