Witgoedmonteur Zwolle
17 recensies

Onze witgoedmonteurs in Zwolle staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 135 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Witgoedmonteur in Zwolle, zo geregeld

Ook in de stad aan de IJssel is wel eens een witgoedmonteur nodig. Hoe meer techniek er in de huishoudelijke apparaten zit, hoe meer er kapot kan gaan. Voor jou heel vervelend. Zo’n defect komt natuurlijk nooit uit. Wat je dan wilt is een monteur uit Zwolle die het probleem oplost. Die monteur vind je dan op Zoofy.nl.

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy in Zwolle

De Witgoedmonteurs van Zoofy in Zwolle werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 17 recensies

Dorienke
donderdag 3 januari 2019, Vaatwasser reparatie

De vaatwasser kon gelukkig direct gemaakt worden. Hij had het onderdeel in de bus en gelijk goede adviezen gekregen over het onderhoud en schoonhouden van de vaatwasser, om een volgende keer te voorkomen.

Monique
woensdag 2 januari 2019, Vaatwasser reparatie

Op tijd. Goede voorlichting.

Linda
woensdag 19 december 2018, Wasmachine repareren

Heel goed Gaf goede informatie Komt heel vriendelijk en betrouwbaar over

Paul
vrijdag 28 september 2018, Wasmachine repareren

Professioneel, en goed in omgang. Uitstekend!

Leandra
donderdag 9 augustus 2018, Wasmachine repareren

Het probleem was gelukkig een kleinigheidje en snel opgelost. Heel fijn dat hij liet zien hoe ik dit een evt. volgende keer zelf zou kunnen verhelpen. Daarnaast kreeg ik nog wat tips mbt de levensduur van de was/droogcombinatie. Kortom, goede service!

Onze Witgoedmonteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

Waar in Zwolle komen onze witgoedmonteurs?

De witgoedmonteurs die bij ons aangesloten zijn komen in: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Of je nu dus aan de IJssel woont of in het centrum er is altijd een Zoofy witgoedmonteur in de buurt.Hoe kom je snel aan een Zwolse witgoedmonteur? Het antwoord is heel simpel: laat ons dat voor jou regelen. Laat ons weten wat er moet gebeuren en Zoofy gaat voor je aan de slag. Bijvoorbeeld: een vaatwasser, droger, oven, koelkast, wasmachine, magnetron of een kookplaat repareren. Een witgoedmonteur uit Zwolle kan al deze apparaten ook plaatsen en inbouwen. Voor de klus die jij aan hebt gegeven zoeken wij dan de juiste vakman. Bij ons zijn alleen de beste vakmannen aangesloten. Stap twee is dat jij een dag kiest dat jij kan. De laatste stap is dat jij je gegevens achterlaat zodat de witgoedmonteur weet waar hij in Zwolle moet zijn. 

Bij het maken van de afspraak kun je aangeven dat het een klus is die liever vandaag dan morgen moet gebeuren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de klus in te plannen voor morgen of een later moment. De monteur komt altijd op de tijd dat het jou schikt.  Als je een afspraak maakt zie je de tarieven staan die voor de klus gerekend worden. Voor een spoedklus ligt dit tarief hoger dan voor een klus op een later moment.