Wasdroger repareren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 50 Witgoedmonteurs bij jou in de buurt

Een kapot verwarmingselement of een andere storing. Ook moderne wasdrogers houden er helaas soms ineens mee op. Maak direct een afspraak met een witgoedmonteur bij jou in de buurt. Niet te repareren? Helaas kan dat soms gebeuren. Dan betaal je enkel €50,- onderzoekskosten.

Nu regelen
35 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 275 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Wasdroger repareren

Als je wasdroger er mee stopt door een storing dan wil je dat natuurlijk snel gerepareerd hebben. Via Zoofy regel je snel een witgoed monteur die je met je wasdroger helpt. 

Er is een aantal veelvoorkomende problemen met wasdrogers. Zo verslijten de koolstofborstels van de oude trommels nogal eens. Daardoor kan de trommel van de ene op de andere dag stoppen met draaien. Het kan daarnaast ook voorkomen dat het verwarmingselement er mee stopt van je wasdroger. Als laatste punt dat vaak problemen oplevert kunnen we nog de pomp noemen.

Over het algemeen zijn de nieuwere wasdrogers betrouwbaar te noemen. De onderdelen zijn vrij goed te krijgen. Als je sochtends een witgoed monteur regelt dan draait je wasdroger vaak savonds alweer.

Wasdrogers hebben vaak een levensduur van ongeveer 15 jaar. Als hij dus ouder is dan 15 jaar dan kun je je af beginnen te vragen of een nieuwe kopen niet verstandiger is dan de oude repareren. Je zult namelijk flink besparen op de stroomkosten bij het aanschaffen van een nieuwe. De wasdroger is een van de grootste stroomverbruikers in huis namelijk. En moderne wasdrogers zijn een stuk zuiniger.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af