Witgoedmonteur Lelystad
2 recensies

Onze witgoedmonteurs in Lelystad staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 54 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Witgoed reparatie Lelystad

Heb je net een paar wasjes gedraaid, doet de wasdroger het ineens niet meer. Dat is behoorlijk irritant en wij begrijpen dat je dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Ook als je in Lelystad woont zijn goede monteurs voor al jouw witgoedreparaties via Zoofy snel en eenvoudig te vinden.

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy in Lelystad

De Witgoedmonteurs van Zoofy in Lelystad werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 2 recensies

Elly
zaterdag 29 december 2018, Witgoedmonteur per uur

Hij is een geweldig vakman

Onze Witgoedmonteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Lelystad?

Lelystad is onder te verdien in tien wijken waaronder De Bolder, Kustwijk en Zuiderzeewijk. Waar je ook woont in de stad, via Zoofy is een goede witgoedmonteur zo gevonden. Alle monteurs op deze site rekenen geen voorrijkosten. Dat hebben wij met ze afgesproken. Ook is van tevoren duidelijk welke tarieven zijn rekenen. Dus of je nu in de Atolwijk, Boswijk, Waterwijk, Havendiep of het Stadshart woont, een goede professionele monteur is via Zoofy zo gevonden.Onder witgoed verstaan we alle elektrische apparaten die gebruikt worden in het huishouden. Je moet dan denken aan wasmachines, vriezers, magnetrons en natuurlijk ook wasdrogers of droogtrommels. De naam witgoed komt van de kleur die deze apparaten doorgaans hebben. Natuurlijk heb je tegenwoordig ook grijze of zwarte wasmachines maar de meest voorkomende kleur is nog steeds wit. 

Door goed onderhoud kun je veel problemen voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het regelmatig schoonmaken van alle filters! Helaas kan het ook dan nog gebeuren dat er iets kapot gaat en je alsnog een monteur moet inschakelen. Veel witgoedreparaties hebben te maken met trommels die niet meer draaien en wasmachines of drogers die een schurend geluid maken. Wanneer een witgoed apparaat het niet meer goed doet geeft ie vaak een storingscode. Wanneer je via ons een monteur in de buurt van Lelystad inschakelt dan helpt het wanneer je de code en het merk van het apparaat weet.