Witgoedmonteur Groningen
29 recensies

Onze witgoedmonteurs in Groningen staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Witgoed reparatie Groningen

Man, wat 'n boudel! De wasdroger is er mee gestopt... Geen probleem. Zoofy heeft witgoed reparateurs overal in Groningen. Met een klik op je muis kan je alle vakmannen zien die je witgoed kunnen aansluiten en repareren. Wil je het vandaag (met spoed) gedaan hebben of liever op een ander moment? Het kan via Zoofy. Vul je gewenste dag en tijd in en wij zorgen vandaag nog voor een afspraak. Ze komen bij je thuis in Groningen wanneer het jou uitkomt.
De witgoed reparatie wordt vakkundig uitgevoerd en tegen een fatsoenlijk tarief.

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy in Groningen

De Witgoedmonteurs van Zoofy in Groningen werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 29 recensies

Een klant
donderdag 7 februari 2019

Het was een spoedklus. Via de site begreep ik dat de vakman dan vrij vlot op de stoep staat. Dat was niet zo. Ok, het was reeds avond, hij kwam niet meer, maar de volgende dag schoot het ook niet op. Daar kan deze vakman niets aan doen. Dat ligt aan Zoofy, die je iets voorspiegelt om een ultrahoog uurloon te kunnen vragen. De vakman was uitstekend. Aan hun ligt het nooit. Het ligt aan de praatjesmakers die er achter zitten. Zij pakken de meeste centen, terwijl zo'n vakman zich in het zweet werkt.

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Uitstekende vakman!!

Een klant
zaterdag 8 december 2018

Is uitstekend bevallen! Deskundig en communicatief.

Een klant
donderdag 29 november 2018

Stipt op tijd; keurig

Een klant
donderdag 1 november 2018

Snel en goed geregeld!

Een klant
woensdag 31 oktober 2018

Hartstikke aardig, was erg leuk met m'n erg nieuwsgierige zoontje. Heeft z'n werk goed, snel en vakkundig gedaan. Erg tevreden

De Witgoedmonteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Groningen?

Waar je ook woont in Groningen, de witgoed reparateurs die bij ons zijn aangesloten komen je snel helpen. Of je nou in de schildersbuurt, bij het Paddepoel, De hoogte, Vinkhuizen, Helpman, De Wijert, Lewenborg of Beijum woont maakt onze monteurs niets uit. Zij komen, ook met spoed, snel bij je langs om je uit de problemen te helpen. Voor elke klus in de buurt van Groningen hebben wij een witgoed reparateur die je kan helpen.

Groningen Noord, Oost, Zuid, West, voor ons is alles best! De vakmannen helpen je in welke buurt of wijk je ook woont.De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je leest van de monteurs hun reviews hier op de site. En je vindt van iedereen een foto. Zo weet je wie er straks op de stoep bij je staat.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt.