Witgoedmonteur Amsterdam
160 recensies

Onze witgoedmonteurs in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Witgoed reparatie Amsterdam

Heb je snel een witgoed monteur nodig die je komt helpen met een reparatie in Amsterdam? Regel nu binnen 30 seconden je afspraak online. Ook met spoed en zonder voorrijkosten. Als je een witgoed monteur regelt via Zoofy, dan weet je zeker dat je de beste witgoedservice in huis haalt. De Amsterdamse witgoed monteurs komen dezelfde werkdag met spoed nog bij je langs. Ze repareren je koelkast, vaatwasser, wasdroger of ander apparaat snel en vakkundig. En voor een normaal tarief. 

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy in Amsterdam

De Witgoedmonteurs van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 160 recensies

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

Saïd was erg aardig en heeft mij goed en snel geholpen 👍 kan vakje niet aanvinken,maar is zeker een 5!

Een klant
donderdag 14 februari 2019

het probleem is uitstekend opgelost en hij gaf zeer goede uitleg en wat hij ging doen

Een klant
zondag 10 februari 2019

Heel goed gedaan, het alternatief is een nieuwe wasmachine kopen, dat is natuurlijk duurder. Nu kunnen we verder met de wasmachine en hoeven gelukkig geen nieuwe te kopen.

Een klant
zaterdag 9 februari 2019

De werkzaamheden zijn op hele kundige en prettige manier afgeleverd. De reparateur stond stipt op tijd voor de deur en kwam zeer vakbekwaam en sympathiek over. Een hele goede ervaring en kan het bedrijf gerust van harte aanbevelen

Een klant
dinsdag 29 januari 2019

Ja. Prima

Een klant
maandag 28 januari 2019

De klus is geklaard, ben tevreden over hem. Ik heb alleen een fout gemaakt, nl dat ik de voeding over een stopcontact heb laten gaan terwijl ik de voeding via een aansluiting in de meterkast had willen doen plaats vinden. Kan ik hem via U nog een keer benaderen of kan ik dit zelf met hem bespreken. Hoogachtend : W.M.Luijks, Eyckenstein 15, 1187HX te Amstelveen.

De Witgoedmonteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

In welke wijken komt onze witgoed monteur in Amsterdam?

Waar je ook woont in Amsterdam, de witgoed reparateur van Zoofy komt overal bij je langs. Of dat nou in Noord, Oost, Zuid of West is. Er is geen plek in Amsterdam die we overslaan. Ook in Nieuw-west of Oud-Zuid. 

Witgoed reparatie moet vaak meteen gedaan worden. Je kunt eigenlijk geen dag zonder vaatwasser of wasmachine. Dus je wilt zeker weten dat je aanvraag met spoed wordt opgepakt. Via Zoofy bereik je met een klik meteen veel lokale witgoed monteurs die je aanvraag direct op hun mobiele telefoon binnenkrijgen. Zo word je in Amsterdam snel geholpen met jouw probleem.

In Slotervaart, Buitenveldert of de Pijp. Nieuw Sloten of De Aker. Het maakt niks uit. Wij regelen snel een witgoed reparatie.

De specialisten op onze site hebben al vele jaren ervaring en kunnen daardoor snel het probleem van jouw witgoedapparaat diagnosticeren en repareren. Lees de reviews van de monteurs. Heeft de reparatie niet zo veel haast? Kies dan een witgoed monteur voor een ander moment. Je kunt dan de goedkoopste kiezen in regio Amsterdam.