Witgoedmonteur Amstelveen
3 recensies

Onze witgoedmonteurs in Amstelveen staan voor je klaar

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Witgoedmonteur in Amstelveen nodig?

Je koelkast is er mee opgehouden, net nu je boodschappen wilde gaan doen in het Stadshart van Amstelveen voor de verjaardag van morgen. Je hebt dan met spoed een witgoedmonteur nodig die je koelkast kan repareren. Regel dan snel en makkelijk een witgoedmonteur in jouw Amstelveen via Zoofy. Dezelfde dag wordt je koelkast nog gemaakt zodat je verjaardag door kan gaan.

Populaire Witgoedmonteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy in Amstelveen

De Witgoedmonteurs van Zoofy in Amstelveen werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 3 recensies

Onze Witgoedmonteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

In welke wijken van Amstelveen hebben wij witgoedmonteurs?

Bij Zoofy hebben we onder de rook van Schiphol in de omgeving van Amstelveen een netwerk van witgoedmonteurs. Zij komen onder andere in: De wijk en buurten als Waardhuis Middenhoven, Keizer Karelpad, Elsrijk, Bovenkerk Westwijk Noord, Bankras Kostverloren, Westwijk Zuid, Randwijck, Uilenstede Kronenburg, Patrimonium, Stadshart, Buitgebied Zuid, Buitengebied Noord en het Amsterdams Bos.

Een witgoedmonteur kun je inhuren voor het repareren van Je koelkast, wasmachine, droger, kookplaat, magnetron, oven, afzuigkap of vaatwasser. De monteur kan ook een koelkast, ovens, magnetrons en kookplaten inbouwen en aansluiten.

Hoe maak je snel een afspraak met een witgoedmonteur? Dat is niet moeilijk. Er zijn een paar stappen die je moet nemen om een afspraak te maken. Je gaat naar zoofy.nl, bij witgoedmonteur vind je dan een lijst met klussen. Daar kies je de klus waar het bij jou om gaat. Je geeft dan aan of het een spoedklus is of een klus die morgen of op een later moment kan. Nadat je de klus hebt gekozen krijg je de mogelijkheid om het moment te kiezen dat de monteur langskomt. Als laatste laat je je gegevens achter en heb je een afspraak. Op basis van jouw postcode vinden we zo een witgoedmonteur uit de omgeving van Amstelveen voor jouw reparatie.

Heb je aangegeven dat het een spoedklus is, dan heb je in 20 minuten een afspraak voor dezelfde dag.

Bij het maken van de afspraak zie je de tarieven voor de monteur. Je zal dan ook een verschil zien tussen de prijs voor een spoedklus en die voor een klus die later mag.