Witgoed monteur gezocht?
1968 recensies

De enige site in Nederland waar je online je witgoed monteur bestelt

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Witgoed monteur gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Witgoedmonteurs van Zoofy

De Witgoedmonteurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 1968 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Snel en goed geholpen, ook advies gekregen waar we iets mee kunnen.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Duidelijke uitleg. Vond extra werk niet vervelend. Goede adviezen.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Fred is very professional, he has done an excellent job at the electrics and is also a very punctual and tidy worker. I highly recommend.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Prima resultaat; op tijd en goede tips

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

De Witgoedmonteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Witgoedmonteur klussen op een rijtje

Witgoed reparatie

De wereld wordt steeds meer geautomatiseerd. Er worden steeds meer huishoudelijke taken uit handen genomen, door de introductie van machines. Machines worden steeds uitgebreider en gecompliceerder. Dat maakt een reparatie en installatie van het automaat soms ook ingewikkelder. Het vergt steeds meer kennis. Daarentegen maakt het gebruik gelukkig steeds eenvoudiger. Gelukkig is er met het ontwikkelen van apparatuur, ook een ontwikkeling ontstaan in beroepen. Er zijn steeds meer vakmannen zich gaan specialiseren in deze apparatuur, zodat zij je verder kunnen helpen wanneer je apparatuur kapot is of je kunnen helpen bij het installeren van je apparatuur. 

De meest voorkomende klussen waarvoor een witgoedreparateur nodig hebt is voor een vaatwasser reparatie, voor een wasmachine reparatie of koelkast reparatie. Door je aanvraag zo snel mogelijk op Zoofy te plaatsen kunnen wij ervoor zorgen dat de monteur komt wanneer het jou het beste uitkomt. Heb je echt veel haast dan kun je gebruik maken van onze extra snelle service. Spoed betekent bij ons dat een van onze monteurs je van vandaag nog komt helpen mocht een reparatie nodig zijn. Binnen een paar seconden is een afspraak gemaakt. 

De meeste witgoedmonteurs zijn opgeleid binnen de elektronica- of installatiebranche. De monteurs die bij ons aangesloten zijn moeten tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook moeten zij referenties kunnen tonen die laten zien dat zij hun vak echt goed verstaan. Alleen aan een echte vakman laat je komen om je witgoed te laten repareren. 

Aan de hand van je postcode kun je de tarieven van de monteurs op vragen bij jou in de buurt. De meesten hanteren een relatief hoog uurtarief. Dat komt omdat het vaak korte klussen zijn. Het moet voor een monteur wel lonen om bij jou langs te komen. Meestal beginnen de uurtarieven bij 65 euro per uur. Soms kan het voorkomen dat het apparaat niet meer gerepareerd kan worden. Er wordt de monteurs dan niet meer dan een vaste prijs van 50 euro aan onderzoekskosten in rekening gebracht.

Wij beoordelen altijd zorgvuldig of onze witgoedmonteurs betrouwbaar zijn. Wanneer wij hier toch aan twijfelen of wanneer wij meerdere klachten ontvangen, zullen zij gelijk van onze site verwijderd worden. Wij vragen je tijdens het maken van een aanvraag, om een beschrijving te geven van de klus. Hoe exacter deze omschrijving is, des ter beter er de juiste witgoedmonteur gevonden kan worden. De loodgieters beoordelen namelijk zelf of zij deze klus aan kunnen. Ook wordt er direct binnen jouw omgeving gezocht. Je weet dus zeker dat de vakman jouw huis niet te ver vindt. Aanvragen via onze website kun je 24 uur per dag per week doen. Onze reparatie service is op die manier altijd bereikbaar. 

Ontstaat er als gevolg van een kapotte wasmachine een lekkage met waterschade als gevolg dat is het soms mogelijk dat de verzekering dit vergoed. Hier zijn echter heel veel voorwaarden aan verbonden. Het moet een lekkage zijn waarbij het absoluut geen eigen schuld is. Je moet alles goed onderhouden hebben. Het zou door je inboedel- of opstalverzekering vergoed kunnen worden. Wanneer je precies wilt weten wat je verzekering vergoed, is het verstandig te informeren op de site van je verzekering of door telefonisch contact met je verzekering op te nemen en te vragen naar de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergoeding bij lekkage. Wel is het mogelijk dat de schade binnen je garantie valt of dat je een verzekering voor de apparatuur hebt aangesloten bij aankoop. Dan is er een grote kans dat je geld voor de reparatie krijgt. Het is dan verstandig voordat je een witgoedmonteur langs laat komen, contact met de verzekeraar of het bedrijf waar je de apparatuur hebt gekocht op te nemen.

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen we waarschijnlijk over in Nederland snel helpen bij een reparatie van elk apparaat. Bijvoorbeeld voor witgoed reparatie in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Maar ook buiten de Randstad kunnen wij je helpen bij het vinden van een professionele monteur. Is de klus naar tevredenheid afgerond dan ontvang je een factuur per mail. Deze kun je vervolgens betalen via Tikkie of iDeal. Je kunt dus bij ons terecht voor voor alle merken en elke wasdroger reparatie of andere apparaten.