Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Zwolle.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Zwolle

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoedmonteur in Zwolle, zo geregeld.

Ook in de stad aan de IJssel is wel eens een witgoedmonteur nodig. Hoe meer techniek er in de huishoudelijke apparaten zit, hoe meer er kapot kan gaan. Voor jou heel vervelend. Zo’n defect komt natuurlijk nooit uit. Wat je dan wilt is een monteur uit Zwolle die het probleem oplost. Die monteur vind je dan op Zoofy.nl.

Hoe kom je snel aan een Zwolse witgoedmonteur? Het antwoord is heel simpel: laat ons dat voor jou regelen. Laat ons weten wat er moet gebeuren en Zoofy gaat voor je aan de slag. Bijvoorbeeld: een vaatwasser, droger, oven, koelkast, wasmachine, magnetron of een kookplaat repareren. Een witgoedmonteur uit Zwolle kan al deze apparaten ook plaatsen en inbouwen. Voor de klus die jij aan hebt gegeven zoeken wij dan de juiste vakman. Bij ons zijn alleen de beste vakmannen aangesloten. Stap twee is dat jij een dag kiest dat jij kan. De laatste stap is dat jij je gegevens achterlaat zodat de witgoedmonteur weet waar hij in Zwolle moet zijn.

Bij het maken van de afspraak kun je aangeven dat het een klus is die liever vandaag dan morgen moet gebeuren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de klus in te plannen voor morgen of een later moment. De monteur komt altijd op de tijd dat het jou schikt. Als je een afspraak maakt zie je de tarieven staan die voor de klus gerekend worden. Voor een spoedklus ligt dit tarief hoger dan voor een klus op een later moment.

Waar in Zwolle komen onze witgoedmonteurs?

De witgoedmonteurs die bij ons aangesloten zijn komen in: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Of je nu dus aan de IJssel woont of in het centrum er is altijd een Zoofy witgoedmonteur in de buurt.