Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Vlaardingen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Vlaardingen

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Vlaardingen

Als je een middagje langs het Scheur hebt gelopen, is niks zo vervelend als thuiskomen bij een kapotte vaatwasser. Gelukkig kan je dan direct bij ons terecht. Bij Zoofy staan onze witgoed reparateurs in Vlaardingen voor je klaar. Heb je vandaag (met spoed) iemand nodig? Klik dan op de spoedknop en boek je vakman. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere gewenste dag en tijd een witgoed reparateur in te plannen. Het is binnen 5 minuten geregeld.

Onze witgoedmonteurs helpen je met al je witgoed in huis. Of het nou om een reparatie gaat of om het aansluiten van een koelkast. Alles wordt vakkundig uitgevoerd en tegen een fatsoenlijk tarief.

De witgoedmonteurs rekenen geen voorrijkosten en al hun bedragen zijn inclusief Btw. Zo kom je nooit voor rare kosten te staan. Je kan op de site reviews van reparateurs bekijken. Hierdoor weet je direct wie er voor je deur staat.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt. Wil contant betalen? Of toch liever via iDeal. Dan kan dat.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Vlaardingen?

Als je een witgoedmonteur in Vlaardingen nodig hebt, dan kun je in iedere wijk van Vlaardingen een vakman boeken. Van Westwijk tot Oostwijk, maar ook onder andere in Broekpolder, Vlaardinger Ambacht en Holy-Noord. We houden ons aan nette tarieven, ook in het weekend.