Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Nijmegen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Nijmegen

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Nijmegen

Na een lang stuk lopen rondom Nijmegen is het niet zo gek dat je dorst hebt. Als je een koude versnapering wilt pakken merk je opeens dat je koelkast kapot is... Wat vervelend! Niet getreurd, want onze Zoofy witgoed reparateurs staan voor je klaar. Ze springen graag in hun bus om bij jou je witgoed te komen repareren. Met een klik op je muis kan je uit al onze vakmannen een specialist kiezen. Moet het vandaag (met spoed)? Dat kan. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere datum en tijd in te vullen.

Ze helpen je met al je witgoed in huis. Of het nou om een reparatie gaat of om het aansluiten van een nieuw apparaat. De witgoed reparatie wordt vakkundig uitgevoerd en tegen een fatsoenlijk tarief.

De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Daarnaast zijn hun tarieven inclusief Btw. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je leest van de monteurs hun reviews hier op de site. Ook kan je van iedereen een foto zien. Zo weet je wie er straks op de stoep.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt. Je kan betalen via iDeal of contant bij de vakman. Sommige hebben zelfs een pinapparaat bij zich, voor als je niet kan kiezen.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Nijmegen?

Of je nou in Hazenkamp de Biezen of Heijendaal woont... Overal in Nijmegen komen onze witgoed reparateurs jou (met spoed) helpen. Het maakt dus niks uit waar je woont. In Noord, Oost, Zuid of West, over komen we bij je langs om je te helpen met allerlei werkzaamheden. Zelfs in het centrum. Liefst parkeren we de bus voor de deur, maar als dat niet kan leggen we zelfs een kleine Nijmeegse vierdaagse af om bij je thuis te komen en je te helpen met je problemen.