Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Lelystad.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Lelystad

4/5 sterren gebasseerd op 1 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Lelystad

Heb je net een paar wasjes gedraaid, doet de wasdroger het ineens niet meer. Dat is behoorlijk irritant en wij begrijpen dat je dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Ook als je in Lelystad woont zijn goede monteurs voor al jouw witgoedreparaties via Zoofy snel en eenvoudig te vinden.

Onder witgoed verstaan we alle elektrische apparaten die gebruikt worden in het huishouden. Je moet dan denken aan wasmachines, vriezers, magnetrons en natuurlijk ook wasdrogers of droogtrommels. De naam witgoed komt van de kleur die deze apparaten doorgaans hebben. Natuurlijk heb je tegenwoordig ook grijze of zwarte wasmachines maar de meest voorkomende kleur is nog steeds wit.

Door goed onderhoud kun je veel problemen voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het regelmatig schoonmaken van alle filters! Helaas kan het ook dan nog gebeuren dat er iets kapot gaat en je alsnog een monteur moet inschakelen. Veel witgoedreparaties hebben te maken met trommels die niet meer draaien en wasmachines of drogers die een schurend geluid maken. Wanneer een witgoed apparaat het niet meer goed doet geeft ie vaak een storingscode. Wanneer je via ons een monteur in de buurt van Lelystad inschakelt dan helpt het wanneer je de code en het merk van het apparaat weet.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Lelystad?

Lelystad is onder te verdien in tien wijken waaronder De Bolder, Kustwijk en Zuiderzeewijk. Waar je ook woont in de stad, via Zoofy is een goede witgoedmonteur zo gevonden. Alle monteurs op deze site rekenen geen voorrijkosten. Dat hebben wij met ze afgesproken. Ook is van tevoren duidelijk welke tarieven zijn rekenen. Dus of je nu in de Atolwijk, Boswijk, Waterwijk, Havendiep of het Stadshart woont, een goede professionele monteur is via Zoofy zo gevonden.