Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Leidschendam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Leidschendam

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Leidschendam

Na een dag in de Leidsenhage wil je graag je nieuwe kleren alvast een keer wassen. Helaas gaat je wasmachine niet aan! Gelukkig kan Zoofy je helpen. Wil je vandaag nog een witgoedmonteur op bezoek? Dat kan! Met onze spoedoptie zorgen wij binnen 20 minuten voor een vakman die je komt helpen in Leidschendam.

Wil je toch liever morgen of overmorgen een witgoedmonteur boeken. Dan kan dat natuurlijk ook. Kies je dag en tijd en wij zorgen dat het goed komt. Daarnaast kan je ook van alle monteurs reviews en tarieven bekijken. Zo kan je alles perfect afstellen op je eigen behoefte.

Onze witgoed reparateurs rekenen geen voorrijkosten. Tevens zijn alle bedragen inclusief BTW. Hierdoor kom je nooit voor onvoorziene te staan. Je kan bij alle vakmannen contant aan de deur betalen. Het is echter ook mogelijk om via iDeal te betalen.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Leidschendam?

In iedere wijk van Leidschendam zijn onze witgoedmonteurs te boeken. Van Prinsenhof tot aan Stompwijk en Essesteijn. Ook in Bovenveen, Voorburg, Damcentrum, Zeeheldenwijk, Amstelwijk, Duivenwijk en de Rietvink zijn wij te vinden. Noord, oost, zuid of west. Wij staan 24/7 voor je klaar en kunnen je ook helpen bij spoed, ook in het weekend.