Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Enschede.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Enschede

5/5 sterren gebasseerd op 3 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Enschede

Het is een nachtmerrie scenario. Zeker voor gezinnen met kleine kinderen en dus veel was! Kom je thuis na een lange dag werken in je fijne huis in De Bothoven, doet de wasmachine het niet meer. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk graag snel opgelost hebben. Het liefst vandaag nog! Dat kan heel makkelijk via Zoofy. Je voert jouw gegevens in, selecteert wanneer je geholpen wilt worden en drukt op verzenden. Jouw aanvraag voor een witgoedreparatie komt dan direct bij de monteurs in de omgeving van Enschede terecht. Wie tijd heeft drukt op ja en is onderweg.

Je kunt de monteurs inschakelen voor alle witgoedreparaties. Dus of je nu zit met een kapotte wasmachine of een probleem hebt met een wasdroger of wasmachine. Hulp is eenvoudig en snel te vinden.

Veel voorkomende witgoed problemen zijn: water dat blijft staan in de trommel of een wasmachine die niet meer wilt draaien. Vaak gaan apparaten kapot door gebrek aan onderhoud. Dus af en toe het filter schoonmaken voorkomt al snel ellende. Maar helaas zijn niet alle problemen te voorkomen en moet je toch hulp inschakelen. Waar je ook woont in Enschede, de bij ons aangesloten monteurs rekenen nooit voorrijkosten. Dat hebben we met ze afgesproken. Ook staan de tarieven altijd duidelijk van tevoren aangegeven.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Enschede?

Onze monteurs kun je overal in Enschede aanvragen. Zij komen in stadsdeel Centrum en natuurlijk ook in wijken De Bothoven, Het Gerfert, Hogeland Noord en andere buurten in de Binnenstad. Maar ook wanneer je in Enschede Noord, Oost, Zuid en West woont helpen onze monteurs je graag. Dus ook in Boswinkel, Ruwenbos, Stadsveld en Pathmos is Zoofy te gebruiken. Net als alle andere Enschedese wijken.