Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Dordrecht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Dordrecht

5/5 sterren gebasseerd op 2 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Dordrecht

Tijd voor een nieuwe wasmachine. Misschien wel eentje met een ingebouwde droger? Laat hem installeren door een Zoofy witgoed reparateur uit Dordrecht. Met een klik op je muis kan je zelf je vakman selecteren. Wil je hem vandaag (met spoed) of een andere dag laten komen? Het kan! Via de site kan je zelf je gewenste dag en tijd kiezen. Onze vakmannen kunnen je met al je witgoedproblemen helpen.

De witgoed reparateurs rekenen geen voorrijkosten en al hun tarieven zijn inclusief Btw. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je leest van de monteurs hun beoordelingen hier op de site. Zo weet je direct wie er straks op je stoep staat.

De Zoofy witgoedservice stelt je in staat om zo snel als jij wilt een professional in huis te halen. Wil je contant betalen, of liever met iDeal? Dat kan bij Zoofy.nl

In welke wijken van Dordrecht hebben wij witgoed reparateurs?

Onze witgoed reparateurs helpen je graag, ongeacht of je in het centrum woont of net buiten de stad. De vakmannen rijden met alle plezier door de stad, van Crabbehof tot Sterrenburg, van zuid naar noord en oost naar west. Ook op de Dubbeldam en het Pearl Buck-erf rijden ze graag even langs. Daarnaast kun je ons 24/7 bereiken om een afspraak in te plannen. Dit geldt ook voor het weekend en voor in de avond. Zoek je een witgoed reparateur in Dordrecht dan zorgen wij dat er een kundig vakman op het gewenste moment voor je klaar staat. In Noord, Oost, Zuid of West Dordrecht