Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Deventer.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Deventer

5/5 sterren gebasseerd op 1 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Deventer

Je wilt je schone vaat uit de vaatwasser halen, maar opeens zie je dat overal nog etensresten zitten... Heel vervelend! Maar niet getreurd, onze witgoed reparateurs kunnen zorgen dat er vandaag nog schone vaat is. Via Zoofy regel je (met spoed) een reparateur die al je witgoedproblemen op kan lossen. Liever een ander moment, kies dan zelf wat jou het beste uitkomt.

Onze witgoed reparateurs zijn gespecialiseerd in alle klussen in deze categorie. Of het nou gaat om het aansluiten van een nieuw apparaat of het repareren van je wasmachine, onze vakmannen staan voor je klaar.

De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je leest van de monteurs hun reviews hier op de site. En je vindt van iedereen een foto. Zo weet je wie er straks op de stoep bij je staat.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt. Je kan altijd direct contant bij de vakman betalen. Ook is er de mogelijkheid om achteraf via iDeal te betalen.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Deventer

Zoofy staat 24/7 voor je klaar. Wij kunnen je gemakkelijk en snel helpen met het vinden voor een geschikte witgoed reparateur in Deventer. Woon je in de Binnenstad, Rivierenwijk, Bathmen, Diepenveen, Zwolsewijk of Voorstad dan hebben wij de beste vakmannen voor je. Ook als je in Keizerslanden, Bergkwartier, Raambuurt, de Hoven, Zwolseweg, Brinkgreven, Borgele of Tuindorp woont. Noord, Oost, Zuid of West Deventer. In iedere wijk in Deventer hebben we goed geselecteerde witgoed reparateur voor je. Bij Zoofy ben je aan het juiste adres!