Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Apeldoorn.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Apeldoorn

4.8/5 sterren gebasseerd op 152 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Apeldoorn

Opeens houdt je wasmachine er mee op... Heel vervelend natuurlijk, maar geen paniek! Wij van Zoofy hebben witgoed reparateurs die (met spoed) langs kunnen komen. Of je ze vandaag of volgende week wilt boeken, het kan allebei. Met een klik op je muis heb je de keuze voor verschillende witgoed reparateurs die al je problemen op kunnen lossen.

De witgoed reparateurs kunnen alle problemen oplossen. Of het nu gaat om een reparatie van een wasmachine of het aansluiten van een koelkast. Het wordt vakkundig uitgevoerd tegen een fatsoenlijk tarief.

De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je vindt van iedereen een foto en beoordelingen van voorgaande klussen. Zo weet je wie er straks op de stoep bij je staat.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt. Je kan altijd contant betalen of achteraf via iDeal. Sommige vakmannen hebben zelfs een pinapparaat bij zich.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Apeldoorn?

Als je een vakman nodig hebt in Apeldoorn, dan kunnen we je daar waar je ook woont, mee helpen. In het centrum, Noord, Oost, Zuid West. Waar je ook woont, Zoofy helpt je overal in Apeldoorn. Of je nou bij de Parken woont, in Spainkbos, Driehuizen, Brinkhorst, Matendreef of Matendrost. Het maakt voor onze witgoed reparateurs niks uit. Onze vakmannen in Apeldoorn worden goed beoordeeld. Ze hanteren, ook in het weekend, nette tarieven. En zoals eerder genoemd: ze rekenen geen voorrijkosten. Ze helpen je wanneer jij wilt. Dat kan met spoed zijn of op een ander moment dat het jou uitkomt.